Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

„Не бојте се ни лава, ни племенитог леопарда, чак се и страшна змија може натерати у бекство. Само је једно страшно, верујте – лоши епископи!Не дрхтите пред висинама чина. Јер, многи имају чин, али немају сви благодат“. И још каже Свети Григорије, златна уста Цркве: „Лав, гуја и змија великодушнији су и кроткији у поређењу са рђавим епископима који су препуни гордости и који немају искре љубави. Погледај га, и кроз овчију кожу угледаћеш вука; ако пак није вук нека ме у то увери не речима, већ делом; ја не ценим учење које је у супротности са животом“.

http://borbazaveru.i...nt/view/4379/1/

drugi rade za nas

upozorenje-link vodi ka sajtu koji ne treba ozbiljno shvatiti,uprkos iskrenom kvazi-literarnom zanosu

• Волим 1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

„Не бојте се ни лава, ни племенитог леопарда, чак се и страшна змија може натерати у бекство. Само је једно страшно, верујте – лоши епископи!Не дрхтите пред висинама чина. Јер, многи имају чин, али немају сви благодат“. И још каже Свети Григорије, златна уста Цркве: „Лав, гуја и змија великодушнији су и кроткији у поређењу са рђавим епископима који су препуни гордости и који немају искре љубави. Погледај га, и кроз овчију кожу угледаћеш вука; ако пак није вук нека ме у то увери не речима, већ делом; ја не ценим учење које је у супротности са животом“.

...................................................

Jel ovo stvarno autentican navod? Mislim, jel stvarno od sv. Grigorija?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Jel ovo stvarno autentican navod? Mislim, jel stvarno od sv. Grigorija?

ako neko ima ovu knjigu

http://www.e-slovo.net/Products/76-tri-besede-o-episkopima-sveti-grigorije-bogoslov.aspx

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

definitivno je citat dobar

http://www.scribd.com/doc/14571466/Christianity-Late-Antiquity-300450-2003

155. strana na engleskom stoji skoro istovetan tekst

34693991.jpg

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

naziv originalnog teksta je

St. Gregory the Theologian's "On Himself and the Bishops"

ili na latinskom

De seipso et de episcopis... tj.

O sebi i episkopima

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ako neko ima ovu knjigu

http://www.e-slovo.n...e-bogoslov.aspx

Mislis da je u njoj navedeni text?

Nemam ovu knjigu, i prvi put cujem za nju...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...