Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

• Гости

Mocarte,upravo sam pokusala da napravim jedan u Paintu,kako je Medo objasnio.Jedva provalih gde je Paste za WordArt,koji mlogo volim! 0202_238 Uspelo mi je da napravim sta zelim tek nakon sat vremena.I tako napravih prvi motivacioni poster u svojoj visegodisnjoj misionarskoj karijeri.Molim te,reci mi iskreno na sta lici.

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ZA JEDAN PRVENAC JE SOLIDNO...MADA MOŽE I BOLJE...NEMA NIŠTA BEZ FOTOŠOPA,VERUJ MI.....ja ću ovih dana postaviti filmčić sa uputstvom kako se rade posteri....a vi u medjuvremenu instalirajte fotošop....

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

sutra ću postaviti kompletno objašnjenje to jest,snimak...kako napraviti poster u fotošopu...... najosnovniji podaci,naravno....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ma bez veze sam ga stavio....snimao sam se za primer kako se pravi poster....sad postavljam na youtube.....

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

fenomenalan......

sad dodje onaj deo gde ti,oče kažeš.....trudimo se,trudimo a ja izbacim nov poster

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ZA JEDAN PRVENAC JE SOLIDNO...MADA MOŽE I BOLJE...NEMA NIŠTA BEZ FOTOŠOPA,VERUJ MI.....ja ?u ovih dana postaviti film?i? sa uputstvom kako se rade posteri....a vi u medjuvremenu instalirajte fotošop....

Постављена слика

???? ??? ?? ??? ???????? ????? ??????? ?? ???????? ??? ??????? ?? ???????? ??????? . ????????? ??????(????? ??) ?? ????? ??????? ??? ?????? ?????? ??????  0205_whistling

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...