Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

:lala:

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Моцарте, ти једини имаш довољно смисла за хумор да могу да ти поставим ово питање,

Шта би било када би се Христ појавио данас у цркви,онако сав смирен и пун љубави и праштања,

да ли би Га исмевали, бојим се да би Га многи назвали идеалистом,незналицом и слично,

неколицини би се и свидео али ко би кренуо за Њим?

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

ne znam za druge ali sveštenici iz hrama gde ja idem bi ga verovatno izbacili ispred hrama da im prodaje sveće lol

Gospod svakako ne bi pričao jer ne bi dodavao ništa onome što je već rekao-kao u legendi o velikom inkvizitoru...

p.s. mala ispravka,ne zameri-HRISTOS umesto Hrist...

inače, сав смирен и пун љубави и праштања i nije baš moja definicija Hrista jer osim toga treba imati na umu da je Gospod bio HARIZMA NAD HARIZMAMA... Bogočovek

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Моцарте, ти једини имаш довољно смисла за хумор да могу да ти поставим ово питање,

Шта би било када би се Христ појавио данас у цркви,онако сав смирен и пун љубави и праштања,

да ли би Га исмевали, бојим се да би Га многи назвали идеалистом,незналицом и слично,

неколицини би се и свидео али ко би кренуо за Њим?

Ako smem da dodam.... takodje i u "Idiotu" (by Dostoyevsky) se govori o coveku smirenom, punom ljubavi i razumevanja... za koga je okolina rekla da je idiot .

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Ako smem da dodam.... takodje i u "Idiotu" (by Dostoyevsky) se govori o coveku smirenom, punom ljubavi i razumevanja... za koga je okolina rekla da je idiot .

А у Браћи Карамазовима има и цела прича о доласку Господа и понашању (додуше, Католичке) цркве према њему, коју прича Иван Карамазов, "Легенда о Великом инквизитору".

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

ne znam za druge ali sveštenici iz hrama gde ja idem bi ga verovatno izbacili ispred hrama da im prodaje sveće lol

Gospod svakako ne bi pričao jer ne bi dodavao ništa onome što je već rekao-kao u legendi o velikom inkvizitoru...

p.s. mala ispravka,ne zameri-HRISTOS umesto Hrist...

inače, сав смирен и пун љубави и праштања i nije baš moja definicija Hrista jer osim toga treba imati na umu da je Gospod bio HARIZMA NAD HARIZMAMA... Bogočovek

Мени јесте љубав харизма над харизмама,само не бих рекла да већина тако размишља (осећа)

А знам да је исправније рећи Христос, али нисам упућена зашто.

Хвала свима који сте прокоментарисали,слажем се са изреченим, а управо сам хтела да сазнам да ли то само мени тако делује или јесте тако.

Лично мислим да се Господ и пројављује кроз оне који га љубе,и да бива исмејан и одбачен.

Што би рекли свети оци,разапињемо Га свакодневно.

Пардонирам што сам узурпирала тему .hvala.

Подели на овим сајтовима

Izvinjam se sto upadam.Mislim da bi situacija bila ista kao kada je dosao prvi put,na zalost,mozda i gora.

sada bi tek bio potpuni cirkus sa televizijom koja prenosi uživo "razapinjanje"

novine kao i internet: svi vi koji lajkujete zakucavanje

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

veselost.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

А знам да је исправније рећи Христос, али нисам упућена зашто.

slobodno uzurpiraj temu,nismo tolki formalisti... pogotovo kad je Gospod naš u pitanju

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...