Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

pqs4hnhh24lhs6q81ex.jpg

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

ček,koja je ovo fora sa posterima pouke.org... ne mogu da nadjem

Хм... рекох ти оног дана да треба да се чујемо... радим нешто најпре због тебе али ниси ме можда најбоље разумео. Јави ми се на пп, па ћу ти кратко појаснити. Још није све готово, ово је била само мала промоција онога што ће бити а биће нешто што нема ни један сајт који се бави постерима. Свака част Демотивацији (мени је то одличан сајт), али наша апликација коју радимо је сасвим, сасвим оргинална. Чланови који достигну одговарајући рејтинг добијају откључавање нових опција које праве права уметничка дела.

Ипак је ово Поуке.орг. Бре! 301

Подели на овим сајтовима

Хм... рекох ти оног дана да треба да се чујемо... радим нешто најпре због тебе али ниси ме можда најбоље разумео. Јави ми се на пп, па ћу ти кратко појаснити. Још није све готово, ово је била само мала промоција онога што ће бити а биће нешто што нема ни један сајт који се бави постерима. Свака част Демотивацији (мени је то одличан сајт), али наша апликација коју радимо је сасвим, сасвим оргинална. Чланови који достигну одговарајући рејтинг добијају откључавање нових опција које праве права уметничка дела.

Ипак је ово Поуке.орг. Бре! 301

па оно јес... ал ајд чекаћу да се изненадим и ја једном nasznak

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...