Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

Е' види mozzo, сад сам лупио прво што ми пало на памет, мо'ш да стекнеш и погрешан утисак...

Размишљ'о сам пре неки дан да узмем тај један твој постер и да га "напржим конкурентно на глобалном..." ал' мислим да би изгубио на аутентичности. Са форицама комерцијалне графике би ми чак деловао "демотивацино".

Чини ми се и да начин на који радиш некако најбоље лежи тој врсти ангажоване графике. Или најбоље преноси поруку. Мени су готивни ти твоји постери. Виђ'о сам их и раније на facеbooku.

lakunoc.png

Подели на овим сајтовима

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

nasznak9877777777777777777 u pravu si potpuno što se tiče autentičnosti ... al apgrejdovaćemo već nekako tu precenjenu inspiraciju :cmizdrenje:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

nasznak9877777777777777777 u pravu si potpuno što se tiče autentičnosti ... al apgrejdovaćemo već nekako tu precenjenu inspiraciju :cmizdrenje:

vidi.png

... на овај круг од синглице метнеш твој лого, то би направило аналогију са... мислио сам да на ово "плаво" ставиш... заправо сам само тонирао да покажем текстуралност површине коју би имали постери. Блаже акцентована фотореалистичност ( то је сад fency, in што би се 'но казло ) а и не би нешто нарочито утицала на аутентичност. Мислим да би се очувала.

Не знам у ком програму радиш, али, рецимо, могу подесити PSD ( Layerad ) датотеку тако да само убациш нов постер. И ето, тол'ко о apgrejdovanju&inspiraciji. :unsure:

Подели на овим сајтовима

koristim pshop cs5... haj da probamo sa tom idejom i psd fajlom 0304_smile4

Да, онда неће бити проблем. Имам тај Adobe Photoshop CS5 и служи ми к'о један од помоћних програма. ( иначе сам се навик'о да радим у CorelDRAW Graphics Suite X5 у чијем пакету има и Corel PHOTO-PAINT X5 који је иначе компатибилан са pshop-ом )

Збрзио сам неку скицу, отприлике би овако изгледало...

mozzaposter.png

... како сам замислио тај, условно речено, "рам" за постере. Користио сам овај задњи, "лимун"... и онако, шта ја знам... мада и постер има те текстуралне ефекте па се мало мрља.

Сам цртеж, или радни фајл, је димензија ( Pixel Dimensions ) 1400Х1000...

pixeldimensionscrtez.jpg

... што ти је битно, и на то треба да обратиш пажњу, јер условљава димензије постера ...

pixeldimensions.png

... које би требало да буду 1088Х935 pixels.

Ту је и проблем тог твог логотипа...

pixelsdimensionlogo.png

... који би требао да буде уписан у кружницу мању од 335Х335 pixels.

То би требало накнадно решити, тј. требао би ми у транспарентном PNG или још боље у PSD формату. Постоји и проблем текста или натписа, заправо како га окачити на исечак, или лук, кружнице... претпостављам да је веб адреса сајта итсл.

Требало би израдити још једну скицу, а идеја водиља ми је да можеш мењати боју "налепнице на синглици" у зависности од колорита омота. Види се на овом, с почетка.

Има доста тих слојева ( Layera ) у цртежу, ал' сам ти обележио тамо... надам се да ћеш се санћи. Једноставно замениш, сад не знам кол'ко конташ...

Зипована датотека носи 5, 3 MB... и неки мејл, 'де да је зврцнем?

Подели на овим сајтовима

Ovo sa plocama je stvarno dobra fora... jel imas jos neki takav sablon ???

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Jel sam preterao ?

captain-is-ready.jpg

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...