Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

Genijalno je to sto ovaj poster nije ni muski ni zenski 1000000001010))))))))))))))))))))   1000000001010

Баш тако није ни мушки ни женски..."оплео" је и по једнима и по другима.Ко разуме...разумеће  1000000001010
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

...pa da,jos ako je komsija lijep i pametan 0102_laugh greengrin

:291291291: smej.gif .smil. Имао сам нешто друго на уму када сам правио постер, али твоја констатација ми се свиђа више. (наравно, не да сам ја с комшијом - НЕ ДАЈ БОЖЕ!!)  0110_hahaha greengrin pivo

Али језик каже оно што срце мисли.  osamucen

Подели на овим сајтовима

poster-caknoris.jpg

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

...pa da,jos ako je komsija lijep i pametan :bla: facenew22222222

facenew22222222 :) smej.gif Имао сам нешто друго на уму када сам правио постер, али твоја констатација ми се свиђа више. (наравно, не да сам ја с комшијом - НЕ ДАЈ БОЖЕ!!)  dada womens smej.gif

Али језик каже оно што срце мисли.  ;)

...ama nisi ti s komsijom  :nene: ,ali opet ostaje problem jer neko drugi jeste :D

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

брате мој, на добром си путу да стигнеш на истина=артемије  dada :bla: :)  facenew22222222 facenew22222222

свака част за постер, знам ко је писац  ekstra ekstra ekstra womens ;):D smej.gif smej.gif :nene:

Подели на овим сајтовима

link=topic=2869.msg442297#msg442297 date=1305666434]

17564037.jpg

Одличну слику си Моцарте одабрао, одличног сликара ... facenew22222222

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=2869.msg442816#msg442816 date=1305726143]

брате мој, на добром си путу да стигнеш на истина=артемије  greengrin greengrin smej.gif  1000000001010 greengrin

свака част за постер, знам ко је писац  ekstra ekstra ekstra smej.gif :cheesy2: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap

Ma ... Bole me brige  greengrin greengrin greengrin greengrin

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

...ama nisi ti s komsijom  :krstix: ,ali opet ostaje problem jer neko drugi jeste :291291291:

Jeсте да је ово за категорију "шале" али одговора и овде:

Долази један дан Моша Пијаде с посла кад ће ти њему жена:

- Моша, наша комшиница је трудна!

- То је њен проблем - одговара он.

- Моша али ја сам чула да је трудна с тобом!

- Па то је онда мој проблем - каже Моша.

- АЛИ МОША ТО МЕНИ НИЈЕ ДРАГО!!

- Па то је онда твој проблем - закључује Моша и одлази.  0110_hahaha :291291291: :krstix:

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=2869.msg442816#msg442816 date=1305726143]

брате мој, на добром си путу да стигнеш на истина=артемије  :krstix: :krstix: :krstix:  :291291291: :291291291:

свака част за постер, знам ко је писац  :krstix: :krstix: :krstix: :krstix: :krstix: :krstix: :krstix: :krstix: :krstix:

ja ili Swarovski  0110_hahaha

hvala zemo u svakom slučaju

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

брате мој, на добром си путу да стигнеш на истина=артемије  :krstix: :krstix: :krstix:  :291291291: :291291291:

свака част за постер, знам ко је писац  :krstix::) ekstra :krstix: :krstix: :krstix: :krstix: :krstix: :krstix:

ja ili Swarovski  0110_hahaha

hvala zemo u svakom slučaju

ма обојица  :krstix: :krstix:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...