Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

naime... skontao sam da je starac Porfirije često koristio - taj reč- pa je Sefora malo ispala plagijator.... inače,malo sam zapostavio ovu temu.... ali vratiću joj se....

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

naime... skontao sam da je starac Porfirije često koristio - taj reč- pa je Sefora malo ispala plagijator.... inače,malo sam zapostavio ovu temu.... ali vratiću joj se....

Постављена слика

0102_laugh 0102_laugh prstgore :bla: 0205_whistling ekstra ekstra ekstra :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

мајкл 0442_feel 1405_love facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222

klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Радио сам преко гимпа, испало ми је како треба.

Хвала Вама  0442_feel а највише Николи  мајкл

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1

POPIJTE GA...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Uh Moci gdje mi pomenu rasol - baš bih sad popila jedno pola litra. Izazva mi zazubice. 1000000001010

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Neka fala - ja bih radije malo:

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...