drvce Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 ахахахахахахахахах 0110_hahaha Ви ме увек увеселите 0110_hahaha Не знам тачно на шта мислите да измишљам? Jos, si i slatko reciv i toboze uljudan, pa persiras! Jos ako im kavaljerski kacis kapute na civiluk i recitujes Prevera i Jesenjina... RYLAH and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 он је само фин културан и суптилан ви бисте можда хтели да је неки tough guy, зар не? drvce and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 он је само фин културан и суптилан ви бисте можда хтели да је неки tough guy, зар не? Хмммм.... Не, превише лако... drvce and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Jos, si i slatko reciv i toboze uljudan, pa persiras! Jos ako im kavaljerski kacis kapute na civiluk i recitujes Prevera i Jesenjina... Па ја увек персирам док ми не кажу да престанем са персирањем :0104cheesy: Јесам каваљер и веома културно се понашам према дамама :0104cheesy: Велика је разлика између женских чланова овде и оних женских особа на фејсу .smesko. Ја сам само рекао да сам приметио да је било много посета мог профила од када је започета ова тема .smesko. drvce and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Одакле бре копаш све те постове? Ја не знам шта сам јутрос доручково, а ти вазда вадиш неке постове од пре ко зна колко. Сти неки децхко бот, ил си само пре Василија остварио његове влажне снове, ал га пушташ да се цима док не решиш дузмеш Нобела? Zar jos nisi shvatio da sam ja, zacijelo, AI koji emulira Vasilija i jos nekoliko entiteta? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Па ја увек персирам док ми не кажу да престанем са персирањем :0104cheesy: Јесам каваљер и веома културно се понашам према дамама :0104cheesy: Велика је разлика између женских чланова овде и оних женских особа на фејсу .smesko. Ја сам само рекао да сам приметио да је било много посета мог профила од када је започета ова тема .smesko. укратко речено шарамантан drvce and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 укратко речено шарамантан Тачно тако :0104cheesy: Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 па кад погледаш претходне постове претпостављам да је јасно што је толико била посећена п.с. да додам и жентлмен си мала шала Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 од када је започета ова тема Tema nije zapoceta, nego si je zapoceo... i bilo je samo pitanje trenutka kada ce se to dogoditi... Срђан Ранђеловић, RYLAH and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 па кад погледаш претходне постове претпостављам да је јасно што је толико била посећена И углавном је била посећена од стране женских особа :0104cheesy: А шта ја знам... Ја једноставно нисам навикао да скривам своје размишљање. Кажем како мислим, па шта буде .smesko. Tema nije zapoceta, nego si je zapoceo... i bilo je samo pitanje trenutka kada ce se to dogoditi... Признајем, крив сам! :0104cheesy: Искрено, нисам очекивао, али нека. Важно је да је све било културно :0104cheesy: Mилена КШ and drvce је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Nego, evo zbog cega ne ide u ljubavi : https://www.pouke.org/forum/topic/8889-knjiga-kr%C5%A1%C4%87ansko-udvaranje-u-svijetu-nagla%C5%A1ene-spolnosti/#entry303900 NE RADI LINK! ( Срђан Ранђеловић, DankaM and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Umetnost uspešne veze leži u različitosti i pronalasku zajedničkihosnova. To znači da balans proističe iz međusobne podrške i jačanjaslabosti onog drugog. Par čine dve osobe koje se uzajamno dopunjavaju.Spoznaja nastaje iz stvarne želje za upoznavanjem, ljubavlju,poštovanjem i prihvatanjem osobe onakovom kakva jeste. Svoje emocije i mentalno stanje treba održavati čistim. Ne smete ostati zatrpani ispod bremena prošlosti. Svako je prošao makar kroz jednu vezu koja nije funkcionisala. Tatraumatična iskustva mogu ostaviti dugotrajne posledice. Zato je svakiput sve teže ostvariti poverenje i zaljubiti se u nekog novog. U većini konfliktnih situacija obe strane smatraju da su u pravu. Zdravi kompromisi su jedan od osnova uspešne veze. Morate da se usredsredite na važne stvari. Usmerite snagu na bitno, napozitivne promene, na situacije koje možete da kontrolišete. Imajtemudrosti da uvidite koliko je značajno prepustiti se u potpunosti. blue је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Извини Џеси,али овај трактат ко год да га срочио ,као да је писао о производњи металних одливака у железари Смедерево, а не о љубави... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 http://youtu.be/CnNaBqlatyE ehhhhhhhh zbog cega....... :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Пустите га нека игра .smesko. Најбитније је да је уз вас онда када зна да имате емотивни бродолом. .smesko. Често ми мушкарци не знамо да прочитамо и оно што је написано, а камо ли да читамо између редова .smesko. Што рек'о Ђорђо Карлинић:"Жене су луде. Мушкарци су глупи. Разлог зашто су жене луде је тај што су мушкарци глупи." Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука