JESSY Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 5 stvari koje čine uspešan brak: 1. Sitnice grade snažni brakMale stvari - takav kliše, ali i velika istina. Svaki put kadaraspravljate umesto da zahtevate, ojačavajte brak. Isto je i saophođenjem sa poštovanjem umesto sarkazmom i učestvovanjem umestoprevrtanjem očima.Svaki postupak je kao cigla. Vi birate hoćete li ih koristiti da stvorite temelj ili zid.2. Ali važne su i velike stvariKupovanje cveća, ogrlica, iPadova ili slobodan dan od pranja nećečiniti vašu bračnu svakodnevicu, ali će omogućiti da vašapartnerka/partner prekinu rutinu i osete se primećenom/primećenim.Ponekad je samo to dovoljno da stvari krenu u pozitivnom smeru.3. Nikada ne podcenjujte važnost smehaŽivot je ponekad težak, dosadan i stvarno naporan. Ovde se uklapajoš jedan kliše - da nije smešno, bilo bi tužno. Zato se smejte. Mnogo.Što vam je oboma smešno? Komedije? Privatne šale? Sastavite listustvari koje vas oboje zasmejavaju i barem jednom dnevno priuštite dazajedno uradite nešto od toga. Bićete zahvalni.4. Svi dobri brakovi imaju sporedne glumce Postoji čudna zabluda da bi bračna zajednica trebalo da funkcionišesama za sebe, odvojena od ostalih. Ako se dvoje ljudi vole, dele istevrednosti, ako postoji malo hemije, zaposleni su, imaju možda jedno ilidvoje dece - to bi trebalo da bude dovoljno.Život je više od dvoje ljudi. Pre ili kasnije, nešto će vasrazdrmati i moraćete opet pronaći ravnotežu. Možda će to biti neštositno, poput neuredne kuće ili ružne navike. Ili nešto veće - gubitakposla, bolest. Možda nešto dobro - novi posao, ili dobitak na lotu. Ilinešto loše - smrtni slučaj, ili afera. Bez obzira šta bilo, postojeljudi koji mogu da pomognu.Sporedni glumici kod svih izgledaju drugačije. Nekome su tospremačica ili dadilja. Nekome bračni savetnik ili psihijatar. Nekima jepotreban finansijski savetnik. Nekome samo treba šira porodica iprijatelji. Ali svakom treba nekoga sa strane.5. Ponašajte se prema mužu onako kako biste hteli da se vaše dete ponaša prema svomMale oči gledaju. Male uši slušaju. Njihove glavice i srca uče o partnerstvu i braku iz vašeg primera.To se ne govori zbog grižne savesti ili paranoje. Najgore što možemouraditi je stvoriti sjajni privid savršenstva. Deca su pametnija odtoga, i takve predstave ih bole i zbunjuju.Važno je zapamtiti da vaša deca stvarno slede vaš primjer. Idugujemo im toliko da budemo svesni o tome šta ih učimo. A sebi dugujemoto da duboko kopamo kako bismo došli do dobrih stvari. Isplatiće se. trojka.rs Mилена КШ and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Мени је Сирах данас отворио очи,зашто не иде у љубави 4chsmu1 ...да поновим: Bolja je zloća muška nego dobrota ženska Ја ћу додати још једну јеврејску пословицу,коју сам често цитирао: Нека вас Бог чува од лоши жена,а од добрих,чувајте се сами... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Мени је Сирах данас отворио очи,зашто не иде у љубави 4chsmu1 ...да поновим: Bolja je zloća muška nego dobrota ženska Зоске, данас примењујемо Нови завет..... slavaaa ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Зоске, данас примењујемо Нови завет..... slavaaa Завет јесте нови,али је жена остала стара,ако не и гора.... dada "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Завет јесте нови,али је жена остала стара,ако не и гора.... dada ију, Зоске.....то ти се само чини....није ваљда такво твоје искуство....? :0104_cheesy: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Odlična priča Srđane, kao da je pisao premudri Sirah Срђан Ранђеловић, Зосима and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Ne samo kad ne ide u ljubavi nego u bilo čemu u životu, eto ga tu satana, pa njega pitajte, to jest ne pitajte nego trpite. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Ne samo kad ne ide u ljubavi nego u bilo čemu u životu, eto ga tu satana, pa njega pitajte, to jest ne pitajte nego trpite. под условом да сте у савезу са њим.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Завет јесте нови,али је жена остала стара,ако не и гора.... dada Ја само да вам пријавим нешто, причали смо о томе када је ова тема постављена. Имао сам јако велику посећеност профила због ове теме и мог писанија, па сам из "наш човек" променио у "несам жењен". Чисто да се зна ccvige Mилена КШ, JESSY and Silence је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Ја само да вам пријавим нешто, причали смо о томе када је ова тема постављена. Имао сам јако велику посећеност профила због ове теме и мог писанија, па сам из "наш човек" променио у "несам жењен". Чисто да се зна ccvige Ок,схватили смо,овде си да нађеш скво... sHa_sarcasticlol Можда би се требао консултовати са твојим другаром из теретане Бићком, не знам на коју фору,али одвојио је неколико форумских клинки... Уосталом,постави бре слике,где се виде трицепси,бицепси и остала мускулатура,то оне воле... 4chsmu1 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Ок,схватили смо,овде си да нађеш скво... sHa_sarcasticlol Можда би се требао консултовати са твојим другаром из теретане Бићком, не знам на коју фору,али одвојио је неколико форумских клинки... Уосталом,постави бре слике,где се виде трицепси,бицепси и остала мускулатура,то оне воле... 4chsmu1 Нисам ја због тога дошао, али тако испада после овога што сам написао горе :0104cheesy: Нисам се сликао тако до сада, али ако бих окачио неку такву слику, мослим да би пук'о сервер због посећености :rolleyes: 0110_hahaha Silence and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 под условом да сте у савезу са њим.... QQ a kako znaš da ti nisi ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Ја само да вам пријавим нешто, причали смо о томе када је ова тема постављена. Имао сам јако велику посећеност профила због ове теме и мог писанија, па сам из "наш човек" променио у "несам жењен". Чисто да се зна ccvige https://www.pouke.org/forum/topic/23501-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%84%D0%B1/page-2#entry781412 Ali, pazi kad sam odmah provalio da izmisljas, ali odmah... A, ta naivna deca, salju li salju poruke, ni ne slute sirota sta im se sprema... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/23501-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%84%D0%B1/page-2#entry781412 Ali, pazi kad sam odmah provalio da izmisljas, ali odmah... A, ta naivna deca, salju li salju poruke, ni ne slute sirota sta im se sprema... ахахахахахахахахах 0110_hahaha Ви ме увек увеселите 0110_hahaha Не знам тачно на шта мислите да измишљам? Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/23501-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%84%D0%B1/page-2#entry781412 Ali, pazi kad sam odmah provalio da izmisljas, ali odmah... A, ta naivna deca, salju li salju poruke, ni ne slute sirota sta im se sprema... Одакле бре копаш све те постове? Ја не знам шта сам јутрос доручково, а ти вазда вадиш неке постове од пре ко зна колко. Сти неки децхко бот, ил си само пре Василија остварио његове влажне снове, ал га пушташ да се цима док не решиш дузмеш Нобела? Срђан Ранђеловић and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука