JESSY Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 По мени, права љубав је она када са неким можете да ћутите .smesko. likefaceeeeeeee blue, Јесењин and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 likefaceeeeeeee Али ми се то само једном до сада десило tuzansmajli8904 Јесењин је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Али ми се то само једном до сада десило tuzansmajli8904 јој, колико је још времена пред тобом... :cheesy2: биће тога још..... :bla: Срђан Ранђеловић and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Imate o.Ivana kao sveštenika! Evo ja mogu biti kuma! Zoske, stari svat! I imate 107 Корисник (а) чита ову темуkao svjedoka! :D I ko kaže da u ljubavi ne ide! Срђан Ранђеловић, pink panter, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Али ми се то само једном до сада десило tuzansmajli8904 Мало ли је... :0104cheesy: Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Imate o.Ivana kao sveštenika! Evo ja mogu biti kuma! Zoske, stari svat! I imate 107 Корисник (а) чита ову темуkao svjedoka! :D I ko kaže da u ljubavi ne ide! did aj mis samting? Биљана, keka and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 јој, колико је још времена пред тобом... :cheesy2: биће тога још..... :bla: Знам, тек ми је 33 године :0104cheesy: Не журим ја нигде :0104cheesy: Imate o.Ivana kao sveštenika! Evo ja mogu biti kuma! Zoske, stari svat! I imate 107 Корисник (а) чита ову темуkao svjedoka! :D I ko kaže da u ljubavi ne ide! Договорићемо се све када не буде толико сведока. Можда неко 'оће да ме отме када сам оволико писао о емоцијама, па да се не излажемо ризику :0104cheesy: Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Мало ли је... :0104cheesy: Није, али фали :0104cheesy: Мислим, не она, фали тај осећај :0104cheesy: Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПЧЕЛИЦА Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 ...Она за коју ћете рећи " Е У ОВОМЕ ВИДИМ БОГА!" Биљана, Mилена КШ, Silence and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 pih, zar je moguće da ništa ovde ne umem da kažem... ili se to ljubav ne da rečima obuhvatiti Биљана, Срђан Ранђеловић and keka је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 pih, zar je moguće da ništa ovde ne umem da kažem... ili se to ljubav ne da rečima obuhvatiti Некада се воли и ћутањем :bla: keka and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Некада се воли и ћутањем :bla: "prepoznaces me po cutanju, vecni ne razgovaraju..." Биљана, Срђан Ранђеловић, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Некада се воли и ћутањем :bla: "prepoznaces me po cutanju, vecni ne razgovaraju..." Срђан Ранђеловић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 "prepoznaces me po cutanju, vecni ne razgovaraju..." "да би надмудрио мудрост, однегуј вештину слушања" Mилена КШ and keka је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 "да би надмудрио мудрост, однегуј вештину слушања" "veliki odgovori sami sebe otkrivaju..." Срђан Ранђеловић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука