rasha Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ШАМПОН СОВА 0102_laugh 0104_cheesy Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Trazili ste O i M, imaju oba: _ A M _ O _ _ O _ A E ako sad ne znate, niste muskarci! klapklap ?????? ???? ?? ??????... klapklap klapklapI gooooooooooooooo!!!! klapklap Aj sad ti! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Нећу стављати помоћ (шта је, одакле је и сл.) ставићу само цртице да буде мало теже! 0110_hahaha _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 А Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ А _ _ И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 О? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 и ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 _ O _ _ _ _ _ _ O _ _ _ _ A _ _ Биља пита поново јер је погодила 'О'. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Н? Ћирилица је, није х. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 НО_ _ _ _ _ _ О _ _ _ _ А _ _ И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Нордијско скијање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Не лупај Биљо него постављај! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha :drugarstvo: И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Мислим нећу рећи из којег је спорта израз... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Слово Т ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Т _ _ _ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука