Лазар Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 И ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Т И _ _ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 A И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 10, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 _ _ _ _ А _ _ А _ _ _ _ Т И _ А Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 O И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Фебруар 10, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 gde je nestalo moje slovo R, koje sam postavio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 Симке, следећи погађа онај који је претходно погодио. Зато сам ти избрисао да не буде забуне. Ништа лично! Значи, ти (или било ко други) може да погађа тек ако промаши неко ко је у низу погодака. ТО ЈЕ ПРАВИЛО! crvenilo crvenilo И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Фебруар 10, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 crvenilo crvenilo ok, ti si postavio slovo O, ako ga nema onda je na redu moje slovo R 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 Тако је! Чекамо Биљу! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 10, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 _ _ _ _ А _ _ А _ _ _ _ Т И _ А Нема слово Р, идемо даље... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Фебруар 10, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 pa djesi Biljo? cekamo te citav dan :smiley: ima li slovo O koje je postavio pokajnik83 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Евоооо мееееее... 0442_feel Нема О! ИИИИИИИИДЕЕЕМООО ДАЉЕЕЕЕЕ! 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Slovo K? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Нема К... :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Слово Н ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука