domestos Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 da nije Dzo Frejzer????? Hristos vaskrseНије земљак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 da nije Dzo Frejzer????? Hristos vaskrseНије земљак onda mora da je Dzordz Forman, on je teska sirovina 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 da nije Dzo Frejzer????? Hristos vaskrseНије земљак onda mora da je Dzordz Forman, on je teska sirovina 0104_cheesy Пошто сам упознат са правилима игре, а то је да не може два пута за редом да се одговара, што значи да се Емилијанов одговор не рачуна а и није тачан. Зато ћу ја да одговорим. То је Роки Марћијано (ваљда се тако презива) белац, иначе инспирација за филм Роки 1,2,3,4,5,...6,7,8...н ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 da nije Dzo Frejzer????? Hristos vaskrseНије земљак onda mora da je Dzordz Forman, on je teska sirovina 0104_cheesy Пошто сам упознат са правилима игре, а то је да не може два пута за редом да се одговара, што значи да се Емилијанов одговор не рачуна а и није тачан. Зато ћу ја да одговорим. То је Роки Марћијано (ваљда се тако презива) белац, иначе инспирација за филм Роки 1,2,3,4,5,...6,7,8...н e, nisam znao za to..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
domestos Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 da nije Dzo Frejzer????? Није земљак onda mora da je Dzordz Forman, on je teska sirovina 0104_cheesy Пошто сам упознат са правилима игре, а то је да не може два пута за редом да се одговара, што значи да се Емилијанов одговор не рачуна а и није тачан. Зато ћу ја да одговорим. То је Роки Марћијано (ваљда се тако презива) белац, иначе инспирација за филм Роки 1,2,3,4,5,...6,7,8...н Hristos vaskrse dobar decko Шангај брате,ти си на реду пуцај Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Jeste da upadam preko reda, ali ako može (ovo će da bude jedno apstraktno pitanje) evo pitanja: Kada će Crvena Zvezda (za koju inače navijam) više da pobedi Partizan u košarci? Čekam već 10 godina da se to dogodi, a ono nikako..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Jeste da upadam preko reda, ali ako može (ovo će da bude jedno apstraktno pitanje) evo pitanja: Kada će Crvena Zvezda (za koju inače navijam) više da pobedi Partizan u košarci? Čekam već 10 godina da se to dogodi, a ono nikako..... И ја сам звездаш, ал` мислим не`мо да се љутиш, која је та екипа пар...п....зан.? 0442_feel ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 На фудбалском СП 1990. Италија, у четврт фианлу су играли Аргентина и Југославија, резултат 0:0 (3:2 пенали) Наведите барем једног од двојице (а може и обојица) аргентинских играча који су промашили пенал? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Марадона је један, рекао бих... А другог нема шансе да се сетим.... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Марадона је један, рекао бих... А другог нема шансе да се сетим.... Бра`о!!!! Други је Педро Антонио Трољо.javascript:void(0); Argentina & Yugoslavia world cup 1990 Oжежи даље 0442_feel grouphug ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 И у Звезди у партизану је од њиховог оснивања прошло много тренера... Међутим четворица су били тренери у оба табора... Наведите бар два од четири... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 mislis na kosarku??? Dule Vujosevic zvani Gord sam kako Vavilon Vladislav Lucic.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 На фудбал.... Извињење, нисам прецизирао... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 e to ne bih znao....zar se i to dogodilo??? 0110_hahaha razocaran sam 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 шта да се ради.... 0205_whistling . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука