Jump to content

Деца не воле кловнове

Оцени ову тему

Препоручена порука

- Deca ne vole klovnove već ih se plaše, čak i ona starija među njima, pokazalo je istraživanje engleskog univerziteta u Šefildu, obavljeno u više dečijih bolnica.

1133794107478f5baadca36904183530_orig.jp

Istraživanje, objavljeno u specijalizovanom časopisu "Nursing standard", obuhvatilo je 250 pacijenata od četiri do 16 godina i svi su izjavili da im posete klovnova, koje bi trebale da im ulepšaju bolničku svakodnevicu, u stvari uopšte ne prijaju.

Stariji među njima čak su priznali da im klovnovi deluju zastrašujuće.

"Odrasli imaju pogrešne pretpostavke o tome šta se dopada ili ne dopada deci", objasnila je Peni Kertis, istraživač sa univerziteta u Šefildu.

"Naše istraživanje pokazalo je da deca uopšte ne vole klovnove. Neka čak misle da su vrlo zastrašujući", navela je ona.

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Морам признати да ни ја не волем кловнове...мени су увек били више тужни,него страшни,а најмање смешни...

9290.120978.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Јес да се овде ради о новом форуму, ал игнорисаћемо то и причати о правим кловновима, јер стварно ми се дигне притисак кад видим кловнове, не знам ко их онакве направи. И вазда су ми били одбојни тотално. И никад их нисам готивио и добијем жељу кад видим кловна да га треснем по сред фаце. Не знам јесу ли тужни, ал не верујем да човек који се онако болесно маскира мож да буде под либелу.

Кацу кловнови у оваквом облику уопште настали и што се овако гадно маскирају, зна ли ико?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Не знам кад су настали ал се сећам оног филма по роману Стивена Кинга ваљда, о кловновима и неким дечацима што су остали сами код куће

Баш је спуки  winter

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2013. at 22:45, Драшко рече
Не знам кад су настали ал се сећам оног филма по роману Стивена Кинга ваљда, о кловновима и неким дечацима што су остали сами код куће

Баш је спуки  winter

Чек, јел то беше онај о оним кловновима из свемира што једу људе? У, оно је стварно било страшно кад смо били клинци. Додатно ми је појачало одбојност према кловновима.

Кад мало боље размислим, ни циркус никад нисам волео, смара за медаљу.

А и ја сам неки намћор изгледа.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2013. at 22:47, Александар Радовановић рече

А и ја сам неки намћор изгледа.

Хаха,ниси намћор, ни ја нисам волео циркус...мада оне тете на трапезу... 4chsmu1

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Зоске, легендо... ниси морао да потегнеш до Шефилда да би ово сазнао... зар ти није довољан жру (реакције појединаца, да не генерализујемо)

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2013. at 22:47, Александар Радовановић рече

.

Uze mi slovo s' tastature ! :D

• Волим 1

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...