vinston Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 Nije mi ishlo zato shto nisam razumeo, nego jer mi je bilo neverovatno dosadno da chitam. Inache nisam od ljudi koji batale knjigu, ali posle nekoliko puta opet me je smorila. ??????? ?? ?? ???? ???? ????? ??????,??? ??? ???? ???????? ????????? ?? ? ????? ?????,????????? ?? ?????? ?? ??.???, ???????, ?? ???? ?? ?????? ?? ??????.da, verujem da se to svima desilo kad su nekrsteni, sad ne mogu da se nasitim, ne da mi da se skrasim, ko najbolji film :)dok sam bio nekrsten, bas mi je tesko islo citanje, cak i iscitavanje na preskok, prvi put dok sam procito, ko da sam gurao kamenicu uzbrdo.iz ove perspektive, to shvatam kao klasicno iskusenje, da se ne latim Boga ...zanimljiv mi je tvoj komentar, vinstone, koji je vezan za jedan drugi topik, pa cu ti se tamo i obratiti, ne bih li razvodnjavao ...Mislio sam da sam do sada svashta chuo, ali prevazishao si medo sve. Sad si me bash lepo nasmejao Chovek je chovek, bio ogranichen ili ne, bio pametan ili ne, neke stvari ce isto razumeti ili nece razumeti bio krshten ili ne. ZNam ljude koji su se krstili iz nekog svog razloga i identichno razumeju bibliju i pre tog china. Bitno je samo da li ti zelish da chitash tu knjigu iz obaveze i moranja ili zelish jer te veoma zanima pa se udubish u samu tematiku. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 Uostalom film matrix kao i 13 sprat upravo o tome govore, sve je u UMU-u??????? ???? ??? ?? ????????? ?? ???????????, ??? ?? ??????? ?. ???? ??? ??? ????? ????? ???????????.??? ??? ?? ??????? ?????? ?? ?????,?????? ?? ???? ?????? ?? ?????? ? ???? ?? ?? ??? ? ???,???? ???? ???? ???? ????! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 Uostalom film matrix kao i 13 sprat upravo o tome govore, sve je u UMU-u??????? ???? ??? ?? ????????? ?? ???????????, ??? ?? ??????? ?. ???? ??? ??? ????? ????? ???????????.??? ??? ?? ??????? ?????? ?? ?????,?????? ?? ???? ?????? ?? ?????? ? ???? ?? ?? ??? ? ???,???? ???? ???? ???? ????!zashto nisi?Mislim da je poenta da svi uchestvujemo u diskusiji, a ne da citiramo rechi drugih ljudi. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 A negiramo da postoje i izvanzemaljska bica. I inteligentnije vrste od nas. Pitam se kakve li su oni veroispovesti. ? ???? ?? ??? ??? ? "??????????" ??????...?? ???, ??? ? ?? ?? ???...????? ??? ?? ?????? ??????? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 fala sejo, nisam ocekivao takvu reakciju, pogotovo ne da je san predivan posto koliko me snazi, toliko me i uznemirava ?? ??? ?? ???? ??????????????? ??? ????? ??????? ????? ?? ??????,??? ?? ?? ????? ??????,?? ???? ????? ?? ?????... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 zashto nisi?Mislim da je poenta da svi uchestvujemo u diskusiji, a ne da citiramo rechi drugih ljudi.??? ????? ????? ?????...???? ??? ??? ?????????????? ?? ????,? ?. ????? ?? ??? ???? ???????? ? ??????.?????? ????, ???? ??? ?????? ????????,??? ??? ????? ???????? ??? ????????. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 Uostalom film matrix kao i 13 sprat upravo o tome govore, sve je u UMU-u??????? ???? ??? ?? ????????? ?? ???????????, ??? ?? ??????? ?. ???? ??? ??? ????? ????? ???????????.??? ??? ?? ??????? ?????? ?? ?????,?????? ?? ???? ?????? ?? ?????? ? ???? ?? ?? ??? ? ???,???? ???? ???? ???? ????!Vidiš Milice kuda vodi ovaj svet ne znam, ali matrix je po meni film o stanju uma, ?esto se može videti ?ovek koji se u glavi stvorio neku svoju stvarnost i ne vidi ono što ne želi da vidi, ne želi da se pomakne iz svoje uljuškanosti u nekom svom svetu, ljudi koji traže Istinu idu trnovitim i tegobnim putem, taj put je uzan kao i vrata puta na kraju, isto tako postoji širok put sa širokim vratima na kraju, neko želi saznati istinu o sebi i sebe približiti Istini, neko to ne želi.crvenu ili plavu :cheesy1: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 zashto nisi?Mislim da je poenta da svi uchestvujemo u diskusiji, a ne da citiramo rechi drugih ljudi.??? ????? ????? ?????...???? ??? ??? ?????????????? ?? ????,? ?. ????? ?? ??? ???? ???????? ? ??????.?????? ????, ???? ??? ?????? ????????,??? ??? ????? ???????? ??? ????????.nije upu?en ocu Ivanu ve? je komentar na njegov citirani postnemojte se ljutiti ali ve? postaje malo smešno...komunikacija se sastoji u me?usobnoj razmeni mišljenja, ili je dvosmerna( višesmerna) ili ej nema, onda nije komunikacijaOvo je forum, a na forumu ljudi razgovaraju, citiraju tu?e postove, stavljaju replike na replike, daju svoja mišljenja, pa onda menjaju mišljenja...detinjasto je "ignorisati" neke ljude, pitanja, odgovore, ne davati svoja mišljenjaja li?no ne brišem svoje komentare nikada i nigde , ?ak i kada ga obrišem on ostaje u meni, ja znam šta sam napisala i rekla, nema ?oveka koji nikada nije pogrešio, rekao neku glupost, pa ljudi smo sa svim vrlinama, manama i slabostima..niti sam kao moderator ikada brisala tu?e postove sem ako ej vre?anje po bilo kojoj osnovi, verskoj, etni?koj etc Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 vinstone kada budeš spreman samo ?e ti se kasti, kao i za sve u životu :smiley:to neverujem, ali sve ostalo da Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 vinstone kada budeš spreman samo ?e ti se kasti, kao i za sve u životu :smiley:to neverujem, ali sve ostalo da ne moraš ti da veruješ u Njega, On veruje u Tebe :cheesy1: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 vinstone kada budeš spreman samo ?e ti se kasti, kao i za sve u životu :smiley:to neverujem, ali sve ostalo da ne moraš ti da veruješ u Njega, On veruje u Tebe :cheesy1: nema potrebe dovoljno je shto ja u sebe verujem. Verujem takodje da on ne postoji stoga nema ko da veruje u mene osim mene samog:) Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 vinstone kada budeš spreman samo ?e ti se kasti, kao i za sve u životu :smiley:to neverujem, ali sve ostalo da ne moraš ti da veruješ u Njega, On veruje u Tebe :cheesy1: nema potrebe dovoljno je shto ja u sebe verujem. Verujem takodje da on ne postoji stoga nema ko da veruje u mene osim mene samog:) veruješ, ali ne znaš Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 vinstone kada budeš spreman samo ?e ti se kasti, kao i za sve u životu :smiley:to neverujem, ali sve ostalo da ne moraš ti da veruješ u Njega, On veruje u Tebe :cheesy1: nema potrebe dovoljno je shto ja u sebe verujem. Verujem takodje da on ne postoji stoga nema ko da veruje u mene osim mene samog:) veruješ, ali ne znaš necu reci da je mleko crno ako znam da je ono belo Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 10, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 Јес` ти сигуран да је бијело? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 vinstone kada budeš spreman samo ?e ti se kasti, kao i za sve u životu :smiley:to neverujem, ali sve ostalo da ne moraš ti da veruješ u Njega, On veruje u Tebe :cheesy1: nema potrebe dovoljno je shto ja u sebe verujem. Verujem takodje da on ne postoji stoga nema ko da veruje u mene osim mene samog:) veruješ, ali ne znaš necu reci da je mleko crno ako znam da je ono belo Neke boje, kao žuta i ljubi?asta, poništavaju jedna drugu i kad se pomešaju nastaje bela svetlost. Iako ljudi percipiraju boje na subjektivan na?in, odre?ena delovanja boja imaju univerzalno zna?enje. Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука