Anti Palma Crew Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Спавала са 100 партнера за месец дана због опкладе Психолог Клинике за заштиту деце из Загреба Гордана Буљан Фландер испичала је шокантну причу о сексуланости данашњих тинејџера, где се помиње случај девојчице (14) која је спавала са 100 партнера због опкладе. Гордана наводи да је цео разред имао полемику око броја полних односа, па је та девојчица спавала са 100 партнера за само месец дана. Када је Гордана преузела на третман већ је било касно јер је девојчица имала 100 партнера. Она је покушала да јој објасни да није неопходно да се доказује на тај начин јер се њена вредност не огледа у броју сексуланих партнера.Данашњој омладини потребно је сугерисати неке нове вредности и идоле. Овај случај догодио се у загребачкој основној школи у којој је осми разред организовао такмичење која девојка ће спавати са више партнера за месец дана. Извор: http://www.pressonline.rs/svet/balkan/259608/spavala-sa-100-partnera-za-mesec-dana-zbog-opklade.html . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Strašno! Prvo što napravi od sebe, kakvu si je reputuciju napravila, svi će je pamtim po tome cijeli život. I tada kad bude imala svoju djecu. A djeca će to kad tad doznat, neko će biti dovoljno pakostan da im to rekne: "Vaša mater, aha, to je ta i ta što kad je bila mlada spavala sa 100 muških za mjesec za opkladu". Drugo, mogle su je prostitutke stvarno prebit i premlatit što im se petlja u posao a to takvim načinom. коЖељ њацИ and Иван 123 је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Šta je s mozgom? obi-wan and Иван 123 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Што? То је баш кул, по либерално-талибанској философији секса. Ignjatije, Пг, Иван 123 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Што? То је баш кул, по либерално-талибанској философији секса. Тако је, Не треба угрожавати права и сексуалност деце. Нека се на време едукују у слободним активностима. Не знам шта се ови конзервативци буне. Александар Милојков, Иван 123, Дејан and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Да, да... Пре неко вече слушао сам на ТВ-у једног гинеколога који је причао о узроцима све чешће неплодности код жена. То тако, по природи ствари, иде када се сексуалности да "смисао" којег би се и звери постиделе. коЖељ њацИ and Иван 123 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 100 partnera,a ne 100 muskaraca....Sa obzirom kako nam se utrpava "gej je ok", "bi je ok" i "seksualno eksperementisanje je ok" ,ne bi me cudilo da u reci "partnera" se podrazumevaju i druge zenske osobe,jer na kraju krajeva sto da ne,sve je to ok... Иван 123, коЖељ њацИ and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Мене срамота што сам прочитао ову тему. Ignjatije, Mилена КШ, DankaM and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 100 partnera,a ne 100 muskaraca....Sa obzirom kako nam se utrpava "gej je ok", "bi je ok" i "seksualno eksperementisanje je ok" ,ne bi me cudilo da u reci "partnera" se podrazumevaju i druge zenske osobe,jer na kraju krajeva sto da ne,sve je to ok... Ко зна. Можда се није задржала само на хомо сапиенс партнерима. Очекујемо да "сексуална револуција", коначно, скине и те табуе. Ако куче врти репом, онда нико нема права да се у то меша и да брани такву љубав. Наравно, "наука" ће утврдити од које доби су кучићи способни за такву одлуку. Надамо се да неће бити проблема да и такви парови добију децу на усвајање. Замислите ту лепоту: тата-куче! Иван 123, Ignjatije and Wlof је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Mislim da nije dovoljno naglaseno da klinka drzi do date reci. RYLAH, -Владимир-, DankaM and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Mislim da nije dovoljno naglaseno da klinka drzi do date reci. Да, да, стамени карактер, нема шта. Ух,...црни хумор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Што? То је баш кул, по либерално-талибанској философији секса. Devojka je vernica. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 А зна ли се који је разлог за овакву њену одлуку? Опклада, у смислу да ће добити икакву корист или ...?Из какве породице долази? ..... Много много питања ми се наметнуше, о којима бих требао размислити, пре него (и ако уопште), одлучим да карактеришем њу као личност. "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука