zlata Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 i ovo je bio deo života i izgleda... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 sada je ovako...bilo i biće... malo drugačije ali isto... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 ima li još neko intimno saosećanje sa pesmama ili to samo meni vijori kroz hed... evo i moje emocije trenutno... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 pevajte lljudi i volite se...pre svega VOLITE SE i šapućite u mraku pod jorganom velike vizije vaših života...naučite da želite da biste se jeb... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 ех Злато ти си супер "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 hvala ti Draško, mislim da si i ti super... čima saosećaš velika si duša... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Onaj sam kog volim Mislim na tebeDa bih znao ko samDa te zaboravimNe bih znao gde sam.Znam da sam tamoGde za tobom čeznemDržim te na umuDa se ne izgubim.Onaj sam kog volimTaj sam na kog mislim. nana, Биљана, Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Odakle MeniOdakle meni u džepu vetarKoji je mrsio tvoju kosuNekoliko kamenčićaKoje si bacala iza sebeGovoreći da ćeš tako lakše naćiU povratku put do kućeA vrapci ih neće pojestiOdakle meni mali komad papiraNa kome si napisalaVolim teI tvoja slikaIz vremena kada si volela da gledašKako opada lišceKada si volela da gaziš po njemuOdakle meni u kutiji od šibicaMalo peska sa zamkaKoji si sama sagradilaI u kome sam te PrincezoPoljupcem probudio iz snaOdakle meni snovi puni tvojih rečiI gomile rečenicaKoje ti pričaš samo meniOdakle meni to da nikada ne kasnimNa sastanke sa tobomJer ti uvek dolaziš ranijeOdakle meni glupa navikaDa ti nikada ne kažemJa te volimSamo zbog toga što znam da znašA meni je teško da te reči izgovorimOdakle meni devojkaKoja se osmehne uvek kada me vidiI kaže mi samo jedno ćaoKoje znači i volim teI drago mi je što si tuI poljubi meI budi blizu meneI lepo je što si baš ti mojOdakle meni sanjalicaOdakle meni neko ko ne ume da sviraAli čiji je svaki pokretČija je svaka reč pesma Odakle meni ti? Evo draga Zlato- odakle ti meni Срђан Ранђеловић, JESSY, zlata and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Tašo rasturila si me, još ti je i avatatar za desetku. Inače podsetila si me na Ninu i sinermena... keka је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Ja samo čitam šta se ovdje piše! Plašim se da svojim "lupetanjem" ne pokvarim ovaj slijed dobrih vibracija! Samo ću vam (svima vama) poslati ovu fotografiju: Срђан Ранђеловић, Јесењин, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Hej, darga Biljo! Pa mi te zeljno ocekujemo :cheesy2: navijanje Драшко, zlata, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 За ноћас, ова песма је фантaстична... Биљана, Срђан Ранђеловић, keka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 divno bi bilo da imamo prevedene reči.. "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 thank_you777 .....преведи је Серјожа ако можеш, не било ти заповеђено ............ keka and Јесењин је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Da li je neko za kaficu!? 1204_drink Skuvala sam dve :/ Јесењин and zlata је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука