Jump to content

Србин опет хоће у војнике: Петиција за враћање обавезног војног рока!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Нисам сигуран да је та петиција толико добро решење. Људи који не желе у војску, радили би то невољно и не би било добро. Ја мислим да је професионална војска права ствар. Ко жели, ко воли, нека иде. Са друге стране не бих се бунио да, рецимо, сви остали добију основну обуку... Типа, сваки дан годину дана (или сваки други или сл.) по два сата на обуку, чисто да знају да пуцају и сл. То би било потпуно ок и веома корисно.

Не знам зашто би особа А морала да иде у војску две године, на пример, ако то не жели? Нека ради шта воли, али да зна пуцати!

Подели на овим сајтовима

Treba vratiti obavezno sluzenje vojnog roka. Ovo je Balkan, i sto  je najvaznije Srbija. Ali da to zaista bude obuka. Neka traje i 6 meseci, ali da se za to vreme zaista covek osposobi i nauci. Treba smisliti nesto i za devojke,.Nesto kao "odbrana i zastita " , pruzanje pomoci.... da se malo razmrda i nauci redu i disciplini ova mlitava i razmazena omladina.

Sluzimo Srbiji Srbija_smesko

Подели на овим сајтовима

Treba smisliti nesto i za devojke,.Nesto kao "odbrana i zastita " , pruzanje pomoci....

Ja prošla tu obuku ;) , još u srednjoj! "Upisana" sam u Centar za civilnu zaštitu i u slučaju (ne daj Bože) ponovnog rata ili neke elementarne nepogode, će me zvrcnu :) 

P.S. Moj skor u gađanju iz vazdušne puške je 9/10 :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Neka traje i 6 meseci,

Od 3 do najviše 5-6 meseci. Ostalo je gubljenje vremena.

A nakon toga ko želi pružiti mu mogućnost za produžetak vojnog roka i daljnje usavršavanje.

• Волим 1

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...