Јесењин Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Нисам сигуран да је та петиција толико добро решење. Људи који не желе у војску, радили би то невољно и не би било добро. Ја мислим да је професионална војска права ствар. Ко жели, ко воли, нека иде. Са друге стране не бих се бунио да, рецимо, сви остали добију основну обуку... Типа, сваки дан годину дана (или сваки други или сл.) по два сата на обуку, чисто да знају да пуцају и сл. То би било потпуно ок и веома корисно. Не знам зашто би особа А морала да иде у војску две године, на пример, ако то не жели? Нека ради шта воли, али да зна пуцати! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Treba vratiti obavezno sluzenje vojnog roka. Ovo je Balkan, i sto je najvaznije Srbija. Ali da to zaista bude obuka. Neka traje i 6 meseci, ali da se za to vreme zaista covek osposobi i nauci. Treba smisliti nesto i za devojke,.Nesto kao "odbrana i zastita " , pruzanje pomoci.... da se malo razmrda i nauci redu i disciplini ova mlitava i razmazena omladina. Sluzimo Srbiji Srbija_smesko ratko and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Treba smisliti nesto i za devojke,.Nesto kao "odbrana i zastita " , pruzanje pomoci.... Ja prošla tu obuku , još u srednjoj! "Upisana" sam u Centar za civilnu zaštitu i u slučaju (ne daj Bože) ponovnog rata ili neke elementarne nepogode, će me zvrcnu P.S. Moj skor u gađanju iz vazdušne puške je 9/10 Срђан Ранђеловић, Ромејац, Sudija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Za vojnu obavezu - 60% Austrijanaca http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Neka traje i 6 meseci, Od 3 do najviše 5-6 meseci. Ostalo je gubljenje vremena. A nakon toga ko želi pružiti mu mogućnost za produžetak vojnog roka i daljnje usavršavanje. Sudija је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука