Jump to content

Зашто је Бог створио свет?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

да ли вам се допада тема  

5 члановâ је гласало

1. 1. да ли вам се допада тема

• да
      5
    • не
      0

Препоручена порука

evo,pročitah sve od početka i zaista je žalosno kako admiral projektuje sebe i svoje stavove na pojam Crkve božije...

do te mere je drzak da on napada aleksandra tvrdeći da nije argumentovanmi da kao papagaj ponavlja citate svetih otaca...dok admiral u isto vreme antropomorfizuje Crkvu,par exellance...predstavljajući je kao neki zavod za zapošljavanje,Bože me prosti

ono što radi admiral se zove trolovanje

U internet terminologiji, trolom se označava autor, čiji je jedini cilj, svojim prilozima izazvati što veću pažnju posetilaca i što obimniju reakciju drugih autora. Trolovi obično nisu tematski zainteresovani, nego nastupaju agresivno sa pokušajem stvaranja razdora u postojećoj zajednici, diskreditovanja osoba sa drugačijim mišljenjem ili usmeravanja toka diskusije u neproduktivnom pravcu.

Trolovi se kreću uglavnom u internet forumima, vikijima, mejling listama, blogovima i drugim oblicima internet komunikacije. Pojedini primerci trolova se koriste prefinjenim dijalektičkim i retoričkim metodama i tako se kamufliraju i često dugo vremena ne budu primećeni.

http://sh.wikipedia.org/wiki/Internet_trol

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 196
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

evo,pro?itah sve od po?etka i zaista je žalosno kako admiral projektuje sebe i svoje stavove na pojam Crkve božije...

do te mere je drzak da on napada aleksandra tvrde?i da nije argumentovanmi da kao papagaj ponavlja citate svetih otaca...dok admiral u isto vreme antropomorfizuje Crkvu,par exellance...predstavljaju?i je kao neki zavod za zapošljavanje,Bože me prosti

U internet terminologiji, trolom se ozna?ava autor, ?iji je jedini cilj, svojim prilozima izazvati što ve?u pažnju posetilaca i što obimniju reakciju drugih autora. Trolovi obi?no nisu tematski zainteresovani, nego nastupaju agresivno sa pokušajem stvaranja razdora u postoje?oj zajednici, diskreditovanja osoba sa druga?ijim mišljenjem ili usmeravanja toka diskusije u neproduktivnom pravcu.

Trolovi se kre?u uglavnom u internet forumima, vikijima, mejling listama, blogovima i drugim oblicima internet komunikacije. Pojedini primerci trolova se koriste prefinjenim dijalekti?kim i retori?kim metodama i tako se kamufliraju i ?esto dugo vremena ne budu prime?eni.

Постављена слика

Ovaj baš li?i na mene.

Подели на овим сајтовима

evo,pro?itah sve od po?etka i zaista je žalosno kako admiral projektuje sebe i svoje stavove na pojam Crkve božije...

do te mere je drzak da on napada aleksandra tvrde?i da nije argumentovanmi da kao papagaj ponavlja citate svetih otaca...dok admiral u isto vreme antropomorfizuje Crkvu,par exellance...predstavljaju?i je kao neki zavod za zapošljavanje,Bože me prosti

U internet terminologiji, trolom se ozna?ava autor, ?iji je jedini cilj, svojim prilozima izazvati što ve?u pažnju posetilaca i što obimniju reakciju drugih autora. Trolovi obi?no nisu tematski zainteresovani, nego nastupaju agresivno sa pokušajem stvaranja razdora u postoje?oj zajednici, diskreditovanja osoba sa druga?ijim mišljenjem ili usmeravanja toka diskusije u neproduktivnom pravcu.

Trolovi se kre?u uglavnom u internet forumima, vikijima, mejling listama, blogovima i drugim oblicima internet komunikacije. Pojedini primerci trolova se koriste prefinjenim dijalekti?kim i retori?kim metodama i tako se kamufliraju i ?esto dugo vremena ne budu prime?eni.

Постављена слика

Ovaj baš li?i na mene.

????????? ?? ??? ??????, ??? "????" ???? ????, ??? ???!!!!!!!!!! 0409_feel

? ??? ?? ?????? ?? ?? ???? ????..............

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Ovaj baš li?i na mene.

????????? ?? ??? ??????, ??? "????" ???? ????, ??? ???!!!!!!!!!! 0409_feel

? ??? ?? ?????? ?? ?? ???? ????..............

Ova gospodja baš li?i na mene. To je od viška žeskih hormona iz carske porodice.
Подели на овим сајтовима

Ova gospodja baš li?i na mene. To je od viška žeskih hormona iz carske porodice.

0409_feel 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

? ??? ?? ????, ???? ? ???? ???????? ???.....

bendoff

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

Подели на овим сајтовима

Па представио се као свештеник, оче.... 0110_hahaha

Обзиром на податак када си дипломирао,претпостављам да си протојереј, па је зато пречасни оче...

Опрости ми ако си протојереј-ставрофор, јер онда је, као овде научих, високопречасни оче.. 0409_feel

"Прости верник"

Подели на овим сајтовима

mislim da ovakav razgovor nigde ne vodi...admirale,dobićeš BAN ako hoćeš...ali Постављена слика

pa da kroz naočare malo drugačije sagledaš sve...znaš,pravoslavci su poznati po tome što vole da dele naočare...

to garant znaš...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

mislim da ovakav razgovor nigde ne vodi...admirale,dobi?eš BAN ako ho?eš...ali Постављена слика

pa da kroz nao?are malo druga?ije sagledaš sve...znaš,pravoslavci su poznati po tome što vole da dele nao?are...

to garant znaš...

Malo se zabavljam.Meni je ovo zabavno. Malo, da se opustim, da igramo žmurke.Hajdemo na temu ,,Ko sam Ja,,. Kako Vam se svidelo što admiral piše na ovu temu?
Подели на овим сајтовима

mislim da ovakav razgovor nigde ne vodi...admirale,dobi?eš BAN ako ho?eš...ali Постављена слика

pa da kroz nao?are malo druga?ije sagledaš sve...znaš,pravoslavci su poznati po tome što vole da dele nao?are...

to garant znaš...

Malo se zabavljam.Meni je ovo zabavno. Malo, da se opustim, da igramo žmurke.Hajdemo na temu ,,Ko sam Ja,,.

? ???, ???, ????????? ?????..... 0409_feel 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

"Прости верник"

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Да, забавно је до оне мере када не вређамо и нне ниподаштавамо друге учеснике форума. Нико од ових људи није крив што се Ти Оче цео свој живот пропатио (а врло је могуће да ћеш патити све до краја свога живота), и што си многе своје таланте, Богом дане угушио. Тачно, и Ти као свештеник треба да живиш од своје службе, од олтара, јер си њему предао свој живот. Ја разумем Твоју огорченост, али верујем да си схватио и поенту свега тога. Сви падамо, упаднемо у стање очаја, огорчења, видимо да живот одлази. Мени је највећа утеха то што је Христос казао: Не може се град сакрити кад на гори стоји, као и "Да се светле ваше дела пред људима и да их виде и прославе Оца који је на небесима". Оче, зна Бог и види Твоје срце које гори за Њим. Немој да дозволимо да ђаво узме оно што је само наше, па макар све отишло, макар нам све узели. Нека вера и нада не умру никад, а то је једино могуће у љубави.

Твој брат, свештеник Иван

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...