Sir Oliver Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 ovo je dobar siže za roman. Zamislite samo ovog čoveka i njegov uticaj na ljude, njegovu unutrašnju borbu... decu nije dao u školu (što i nije nešto s čim se ne bi složio), bavi se alternativnom medicinom, bajker, sveštenik, radi sa narkomanima... i na kraju ovakav rasplet, zatvor ili ko zna šta još... Ostavio je jak utisak na jednog mog druga. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 To je tacno za Peranovica jer je ubio. A svi oni koji pomazu a nisu ubili , trebaju li i oni da budu krivi sa Peranovicem? За шта за убиство? Не пред законом али рецимо ако је неко могао да спречи а није.... грижа савести... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Psihopata se hvalio da mu Harley košta 50,000 evra. Čitao sam malopre članak koji je napisao bivši član (šta je već?) kampa. Horor. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Na televiziji je bio rekao da motor kosta 10 000 e i da je deo daao u kesu a deo otplacuje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Psihopata se hvalio da mu Harley košta 50,000 evra. Čitao sam malopre članak koji je napisao bivši član (šta je već?) kampa. Horor. Дај линк , или ми пошаљи на пп Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Psihopata se hvalio da mu Harley košta 50,000 evra. Čitao sam malopre članak koji je napisao bivši član (šta je već?) kampa. Horor. Не претерујмо. Када је било хапшење професора на Правном факутлету у Крагујевцу, помињали су се милиони евра. А онда је укупан износ у оптужници био 5.300 евра. Помињало се нелегално оружје, ергеле коња, и шта ти ја знам шта све не. Ништа ни од тога. Воле новине мало да надувају ствари. Ма колико да је ово трагично, не морамо сад да бацамо камење по човеку који се и без нас дебело заглибио својом кривицом. Јанко, Јефимија Крунић, И.стојковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Дај линк , или ми пошаљи на пп nemam link. listao sam neki časopis danas. Pojma nemate koja je to dimenzija manijaka i sadista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 onaj motor što on vozi ne košta 50 000, 10 000 uvr glave polovan. vidio sam šta vozi, čini mi se neki sporster, oni ne koštaju 50 000 ni kad su pozlaćeni i zašto je problem što je čovek vozi motor? "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 onaj motor što on vozi ne košta 50 000, 10 000 uvr glave polovan. vidio sam šta vozi, čini mi se neki sporster, oni ne koštaju 50 000 ni kad su pozlaćeni i zašto je problem što je čovek vozi motor? Onaj je rekao kako je lično prisustvovao kad se ovaj hvalio kako mu vozni park vredi 70 hiljada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Ispovest Peranovića: Lupio sam mu par šamara „JA GA NISAM TUKAO, SAMO SAM MU LUPIO NEKOLIKO ŠAMARA" ...... „Razgovor" - Advokat Ilija Radulović za Press prenosi Peranovićeve reči da je Zarubac umro od droge pola sata posle razgovora s njim iako je policija navela da je izbrojano čak 100 udaraca na telu štićenika Branislav Peranović tvrdi da nije tukao Nebojšu Zarupca i da je ovaj umro zato što se predozirao heroinom. Samo mu je lupio nekoliko šamara i to će pokazati i rezultati obdukcije... Ekskluzivno za Press Peranovićev advokat Ilija Radulović prenosi sveštenikove reči i drugu, dosad neispričanu verziju tragičnog događaja u Centru za odvikavanje narkomana u Jadranskoj Lešnici. Press je još prvog dana posle tragedije obećao da će preneti sve što Peranović bude rekao i to obećanje ispunjavamo. http://www.pressonli...par šamara.html الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Onaj je rekao kako je lično prisustvovao kad se ovaj hvalio kako mu vozni park vredi 70 hiljada. rekla kazala ostavi za svoja nagadjanja. Ajde sada da mu pripisemo pljacku agro banke, ubistvo neko i otmicu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 nemam link. listao sam neki časopis danas. Pojma nemate koja je to dimenzija manijaka i sadista. A jeli im radio lobotomiju mozda? To bi bio "naucan" pristup, onako skolski, kako se ucilo na "kvalifikovanim" skolama .... ili elektrosokove ... isto ima praksa u "drzavnim", "kvalifikovanim" ustanovama. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Izvor: Press Beograd -- Branislav Peranović tvrdi da nije tukao Nebojšu Zarupca i da je on umro jer se predozirao heroinom. Samo mu je lupio nekoliko šamara, piše Press. Advokat Ilija Radulović za Press prenosi Peranovićeve reči da je Zarubac umro od droge pola sata posle razgovora s njim iako je policija navela da je izbrojano čak 100 udaraca na telu štićenika Ekskluzivno za Press Peranovićev advokat Ilija Radulović prenosi sveštenikove reči i drugu, dosad neispričanu verziju tragičnog događaja u Centru za odvikavanje narkomana u Jadranskoj Lešnici. Peranović kaže da je Nebojša bio njegov miljenik, favorit, imao je u njega beskrajno poverenje. Nije plaćao za lečenje i za sve verme boravka samo je u centar doneo dve ovce. Bio je tamo na obostrano zadovoljstvo. Vodio je voćarske poslove, a to je velika čast ako se zna da su Peranovići po profesiji agronomi, prenosi Radulović priču Peranovića. Kako kaže, zbog dobrog vladanja tokom boravka u centru Peranović je procenio da treba Zarupcu da odobri šest dana odsustva. Peranović tvrdi da nije primetio da je Zarubac bio pod dejstvom droge kad se vratio u centar i da je određenu količinu heroina i uneo u centar. osam dana se drogirao krijući drogu u šumi. "Peranović svima smeta jer on hoće da leči verom u boga, a ne otrovima. Uzrok traži, uzrok i leči", rekao je advokat Radulović. On za uhapšenog sveštenika ima samo reči hvale. "Lično mislim da je Peranović istinski genije. On je, bez preterivanja, najplemenitiji i najpametniji čovek koga sam sreo u životu. Ima sjajan brak, petoro dece", rekao je Radulović. On je dodao da Peranović nema čega da se kaje, da je racionalan i uračunljiv i da se bavi metafizikom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 igleda da su ti šamari bili fatalni Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Da a i onda se on okliznuo na koru od banane i sada sebi Peranović ne može da oprosti što je jeo bananu i bacio koru na zemlju,jer je sad njegov omiljeni štićenik mrtav ... Inače ,peranović je Stočar a ne Voćar i te dve stvari su nebo i zemlja ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука