Макрина Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 ...а све и да се накитила"титулом" има права сва,петоро деце је родила,прала и кувала наркоманима док је карцином дојке имала....какав си то човек,питам се,кад и њу качиш у ову причу??...Шмемана ти... Gandalf Sivi and Boba је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 A jel postoji kod vas u vernickom sistemu ona fora kao u svetovnom pa da sad npr. patrijarh treba da podnese ostavku zbog ogromnih propusta koji su u njegovoj ingerenciji doveli do katastrofalnih rezultata po ugled i misiju crkve? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 pa kad imaju zelju, sto se brate ne izlece vec jednom? Otkud toliko njih koji ni ne pokusavaju da se lece? Lako je da se pametuje ovako po forumima, stvarnost je nesto sasvim drugo... Ајде сад ти мени одговори да ли мислиш да оболели од карцинома имају жељу да се излече ? А што се онда не излече.. ? И реци ми, ако већ имаш теорију да наркомани немају жељу да се излече како то онда има лечених, залечених и излечених (потпуно чистих до краја живота..) Очито је да си у праву да је много лако да се ''паметује''.. али примени то онда како треба и доликује И буди фер па ми одговори на постављена питања .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Па ако већ позиваш на тачност информација онда прва немој да шириш непоуздане и нетачне информације, свакако тенденциозне -овако написане, и полуистине.. Тачно је да је рукоположен од Пахомија .. али није истина да је отишо ''после избијања ''сексуалног скандала''... и што уопште пишеш то кад и сама кажеш да ''ти се чини'' ...(тек да кажеш нешто? .. НЕ.. то је тенденциозно написано.. бар тако испада...а ти како оћеш) и .. ...неозбиљно је то.. а опет прозиваш да се ''уозбиљимо''... Него кад већ причам .. видех тамо на сајту Браниславовог ''центра сретење'' конструкцију - констелацију чак ''титулу ПРОТИНИЦА за супругу Перановићеву.. Стварно смо фаце ..ми ортодоксни хришћани... Шмемана ми... Гроба ми Марксова, нападе жену ни за шта! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 ...а све и да се накитила"титулом" има права сва,петоро деце је родила,прала и кувала наркоманима док је карцином дојке имала....какав си то човек,питам се,кад и њу качиш у ову причу??...Шмемана ти... Сестро.. држимо се теме.. јел важи... пусти сад то ..ја сам искључиво квази - титулирање пецнуо и ништа друго ..а ти настављаш у свом стилу ..тендециозно.. Немојмо тако.. ајде врати се на оно што ти се ''учинило'' око Перановићевог одласка ''после сексуалног скандала'' .. да би били озбиљни..ко што сама кажеш... А видиш како се прва осетиш прозвана.. чак и кад оно са ''протиниц'' нема никакве везе са тобом.. Ајмо братски сестро... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 @Rilski Krajnje besmisleno poredjenje - fizioloska bolest degeneracije celija i zavisnost, koje jedna s drugom blage veze nemaju. Zavisnost i jeste, da tako kazemo, bolest zelje. I smanji nervozu, ovde su svi sagovornici ljudi kao i ti, ako ti to do sad nije palo na pamet. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Гроба ми Марксова, нападе жену ни за шта! Алал ти закључак.. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 И реци ми, ако већ имаш теорију да наркомани немају жељу да се излече како то онда има лечених, залечених и излечених (потпуно чистих до краја живота..) Pravo pitanje je - zasto ih ima tako malo, i zasto medicina i ne priznaje da su oni u stvari izleceni? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 nije uopste tesko izvuci zakljucak da CIA truje redom po planeti(jer korumpirani su svi na vlasti svuda), a cijanid se zovu, a sta je ovo, vijagra neka?! http://www.pp-pharm....is_tablete.html a sta cemo sa apotekama? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 @Rilski Krajnje besmisleno poredjenje - fizioloska bolest degeneracije celija i zavisnost, koje jedna s drugom blage veze nemaju. Zavisnost i jeste, da tako kazemo, bolest zelje. I smanji nervozu, ovde su svi sagovornici ljudi kao i ti, ako ti to do sad nije palo na pamet. Ниси ти мени одговорио на питања брате... а болест је и једно и друго... Ако хоћеш адекватнију ствар.. ево ти Шизофренија уместо карцинома... Психоза... ајмо то... И није бесмислено..бесмислена је твоја тврдња О НЕПОСТОЈАЊУ ВОЉЕ... код наркомана.. то је на неки начин твој лаички и нетачан СУД ових несрећника.. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Branislav Peranović je prijavio vladiku Pahomija za seksualni skandal i nedugo nakon toga je prešao u raškoprizrensku eparhiju. To je sve rekao u emisiji kod Olje Bećković. Inače,sve kanonske episkope na forumu pišemo sa njihovim titulama,nikako samo sa imenom. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Branislav Peranović je prijavio vladiku Pahomija za seksualni skandal i nedugo nakon toga je prešao u raškoprizrensku eparhiju. To je sve rekao u emisiji kod Olje Bećković. Inače,sve kanonske na forumu pišemo sa njihovim titulama,nikako samo sa imenom. Сећам се те емисије. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Zavisnost i jeste, da tako kazemo, bolest zelje. kakva monstruozna misao! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Ниси ти мени одговорио на питања брате... а болест је и једно и друго... Ако хоћеш адекватнију ствар.. ево ти Шизофренија уместо карцинома... Психоза... ајмо то... И није бесмислено..бесмислена је твоја тврдња О НЕПОСТОЈАЊУ ВОЉЕ... код наркомана.. то је на неки начин твој лаички и нетачан СУД ових несрећника.. Super. Znaci imaju volju. Zasto onda ne idu svi lepo masovno da se lece i izlece? Zasto, recimo, covek o kome pricamo, Bog da ga prosti, nije hteo da ide nigde, pa i kod Peranovica je jedva dosao na nagovor sestre? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 kakva monstruozna misao! Zasto? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука