Срђан Ранђеловић Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ово је било и више него одлично! Ignjatije and Дејан је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ово је један од најуспешнијих ЖРУ дивана. Преко 5500 слушања вечерас! DankaM, kirios1, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Видео сам да је неко поставио питање у коментару да ли би Марчело могао да буде гост, па чисто да га проследим овде у случају да га нисте видели. Никола Тодоровић је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Видео сам. Поменуо сам Исказ, групу коју много волим, а која ради са Марчелом. Марчело има доsта критички осврт на Цркву и било би ми веома занимљиво да буде наш гост и да поразговарамо о свему томе. Ево нешто од Исказа: Никола Тодоровић and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Тодоровић Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ja sam postavio za Marcela i drago mi je sto ste prosledili ovde,smatram da bi bilo jako zanimljivo ako bi marcelo gostovao. МАРКО Мaленчић, Срђан Ранђеловић and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 3 Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ja sam postavio za Marcela i drago mi je sto ste prosledili ovde,smatram da bi bilo jako zanimljivo ako bi marcelo gostovao. Учини се мени познат рукопис :0104cheesy: Никола Тодоровић је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука