Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 У 27 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 У 27 .znaci kasnim 3.... dada 1307_womens 1413_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 Има ту једна ствар. Добијеш дете у 45. Оно се уда или ожени у 35. Теби је 80. Стар си и разболео си се. Не можеш више да ходаш, треба ти туђа нега. А деца? А деца гледају своју новорођену деци или једноставно не живе са тобом. И настају озбиљни проблеми. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 Има и погача преко главе па чекићем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 Има ту једна ствар. Добијеш дете у 45. Оно се уда или ожени у 35. Теби је 80. Стар си и разболео си се. Не можеш више да ходаш, треба ти туђа нега. А деца? А деца гледају своју новорођену деци или једноставно не живе са тобом. И настају озбиљни проблеми.dadaиначе, потпуно се слажем са after forever 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 do 25 godine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 do 25 godineнемој тако брате 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 do 25 godineнемој тако брате 0104_cheesya sto? meni je 28 i vidim da sam pogresio sto se nisam ozenio ranije. jos se nisam ozenio 0110_hahaha vidim da moji prijatelji koji su se ozenili u 21 sad spremaju djecu za skolu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 do 25 godineнемој тако брате 0104_cheesya sto? meni je 28 i vidim da sam pogresio sto se nisam ozenio ranije. jos se nisam ozenio 0110_hahaha vidim da moji prijatelji koji su se ozenili u 21 sad spremaju djecu za skolu. 0110_hahaha dada 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Ја сам горе написао шта је с чим повезано.Све треба на време, а ако није било на време , дакле није било и тачка. Шта ту има да се расправља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Не знам, мени је мало глупо то форсирање. И ја сам за што ранији брак, али данас је то реткост. За то сам да човек уђе у то када заиста жели, када је спреман на жртву. У ствари, мислим да нема генералног одговора, већ се свакој личности посебно приступа. пс што се мене тиче, да сам могла, удала бих се са 13 година, без шале. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Не знам, мени је мало глупо то форсирање. И ја сам за што ранији брак, али данас је то реткост. За то сам да човек уђе у то када заиста жели, када је спреман на жртву. У ствари, мислим да нема генералног одговора, већ се свакој личности посебно приступа. пс што се мене тиче, да сам могла, удала бих се са 13 година, без шале. Сестро, ради се о томе да мушкарац, готово, никад није спреман на жртву. Зато је боље дага нека жена шчепа што пре у брак и да га преваспитава по њеном јер су мушкарци велике мамине мазе и тај комплекс може да се продужи за неколико године. Зат замисли да ти мушкарац има преко 30 године... Има своје бубице да истерује до 40 и кад ће да се посвети жени у потпуности. И за мушкарце важи, ШТО ПРЕ. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 мајко мила, по твом, испада да нам жене тебају да би нам биле мајке, а не жене ? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 мајко мила, по твом, испада да нам жене тебају да би нам биле мајке, а не жене ? Данас су мушкарци толико размажени да нису зрели до 40 год. за брак. Знам многе којинису ожењени а то није због тоталне немаштине како многи мушкарци желе да прикажу већ недостатак храбрости. А неке жене су безобразне и имају превелике прохтеве и самим тим им праве нервозу. Мушкарци морају да буду мудри и да то превазиђу... Пословица каже: За сваког Рајка мора да има капа. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 мајко мила, по твом, испада да нам жене тебају да би нам биле мајке, а не жене ? 0409_feelДанас су мушкарци толико размажени да нису зрели до 40 год. за брак. Знам многе којинису ожењени а то није због тоталне немаштине како многи мушкарци желе да прикажу већ недостатак храбрости. А неке жене су безобразне и имају превелике прохтеве и самим тим им праве нервозу. Мушкарци морају да буду мудри и да то превазиђу... Пословица каже: За сваког Рајка мора да има капа. Сигурно Медо да овај Пајков коментар важи за већину мушкараца, али не за све - изгледа да ти спадаш у ту мањину . Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука