Jump to content

Zavera: EU sprema odvajanje Vojvodine od Srbije

Оцени ову тему

DYNABLASTER

Препоручена порука

Kakve veze ima lecenje sa ovim o cemu se pise, ako se ne lecis mozes da umres a ako umres onda je to kao samoubistvo.

Ne uvek i umiranje je u igri ali ne uvek. Ali ovde se radi o tome da si ti rekao da ne treba menjati situaciju iz losije u bolju nego treba trpeti. Kada bi to tako bilo onda bi to znacilo da hriscani trebaju da neguju pasivnost jer je bilo koja delatnost koja datu situaciju menja iz losije u bolju protivna trpljenju.

Trpljenje se projavljuje kada nasim silma ne mozemo menjati situaciju i taba treba podvigom doci do neroptanja. A ne da sedimo skrstenih ruku.

Подели на овим сајтовима

Ne uvek i umiranje je u igri ali ne uvek. Ali ovde se radi o tome da si ti rekao da ne treba menjati situaciju iz losije u bolju nego treba trpeti. Kada bi to tako bilo onda bi to znacilo da hriscani trebaju da neguju pasivnost jer je bilo koja delatnost koja datu situaciju menja iz losije u bolju protivna trpljenju.

Trpljenje se projavljuje kada nasim silma ne mozemo menjati situaciju i taba treba podvigom doci do neroptanja. A ne da sedimo skrstenih ruku.

Nije tacno dole sam napisao da treba da se suprotstavljaju ali ne separatizmom u ovom konkretnom slucaju. Onda sam pitao da mi neko da tumacenje

Hristovih reci A ja vam kazem da se ne protivite zlu.

Подели на овим сајтовима

Што би то била моја обавеза? Постоји војска, људи који су потписали уговор да бране народ и то је њихов посао.

Nigde u svetu ne postoji vojska koja je 100% profesionalna cak ni u Americi a kamoli u Srbiji.

Подели на овим сајтовима

Razumem ja da je zanimljivo igrati se monopola sa tudjom zemljom al to nije lepo. Gospodin gruhonjic je valda Srbin iz Bosne a ponasa se kao da je sluga marsovaca?! Ja sam pustio mog kera sa lanca, pa nek proba neko od marsovaca da mi zaviri u avliju. Svima koji veruju u te marsovce sto se igraju monopola porucujem da ih se okanu jer su lazovi i sem para nista drugo i nemaju da ponude, a i to na kredit. Istina je da je ovaj svet stvorio Jedan Bog u kog postoji jedna vera koja se uci u jednoj Crkvi. Sve ostalo je vatanje zjala. Mislim da treba da se okrenemo Crkvenom zivotu ozbiljnije, pa cemo imati duhovni stit o koji ce se lomiti svaka sikira koja pokusa da nas ocepi.

Подели на овим сајтовима

Nigde u svetu ne postoji vojska koja je 100% profesionalna cak ni u Americi a kamoli u Srbiji.
Не знам за тебе, али ја бих у случају мобилизације одбио да идем да убијам људе за политичаре, па нека ме и прогласе за издајника...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Не знам за тебе, али ја бих у случају мобилизације одбио да идем да убијам људе за политичаре, па нека ме и прогласе за издајника...

Ali, ali ne zovu oni tebe da ubijas ljude nego da pogines za bliznjeg. :D :D Kao sto kaze Bertrand Rasel patriote uvek govore kako idu da ginu za svoju zemlju i sunarodnike ali nikad ne govore da idu da ubijaju za svoje.

Подели на овим сајтовима

Proglasili bi te za dezertera i isao bi na vojni sud. Mada mogao bi da budes amnestiran uz neku novcanu nadoknadu kao sto su bili amnestirani svi oni

koji su izbegli vojnu obavezu devedesetih.

Подели на овим сајтовима

Ali, ali ne zovu oni tebe da ubijas ljude nego da pogines za bliznjeg. :D :D Kao sto kaze Bertrand Rasel patriote uvek govore kako idu da ginu za svoju zemlju i sunarodnike ali nikad ne govore da idu da ubijaju za svoje.
Па да, лажима заобилазе истину. Да положиш живот за ближњег, видим да скочиш испред човека и примиш метак уместо њега, или да учиниш нешто попут онога што је учинила Света Марија Паришка, или пак да скочиш у набујалу реку, запаљену зграду да спасеш другога итд.

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

nema nista od toga dal mislis ili ne mislis, ili veruj ili ne veruj, kako su Kosovo odvojili i to UN zlikovci koji su nas i ubijali bombama, tako gde ima dima i vatra postoji, a ovo se kuva vec duze

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ako treba i ginu, samo da se spase sto se spasti moze. :) samo daleko bilo, nedaj Boze.

Подели на овим сајтовима

nema nista od toga dal mislis ili ne mislis, ili veruj ili ne veruj, kako su Kosovo odvojili i to UN zlikovci koji su nas i ubijali bombama, tako gde ima dima i vatra postoji, a ovo se kuva vec duze

lažu i prete, znam i sam tu u vojvodini živim

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

negde postoje mape zlikovaca mocnika planetarnih sto oce da kroje mape kako oni oce, znaci to im je plan, i sprovesce ga u delo osim ako se ne usprotivimo, sto potvrdjuje i neki od svetih dedica, dal je Tadej ili Gavrilo ili Pajsije, ne znam sad, al video je sta ce da bude, osim ako ne bude jel...

a zivim i ja tu u Vojvodini al kome pita za bilo sta? ko me pita dal ocu u EU ili necu?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

negde postoje mape zlikovaca mocnika planetarnih sto oce da kroje mape kako oni oce, znaci to im je plan, i sprovesce ga u delo osim ako se ne usprotivimo, sto potvrdjuje i neki od svetih dedica, dal je Tadej ili Gavrilo ili Pajsije, ne znam sad, al video je sta ce da bude, osim ako ne bude jel...

a zivim i ja tu u Vojvodini al kome pita za bilo sta? ko me pita dal ocu u EU ili necu?

ma možda se nekad i odcepi vojvodina ali bez rata nema šanse, i nece u skorije vreme biti nikakvog odcepljenja vojvodine

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...