Juan Valdez Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Не треба, наравно, човека ценити по оделу и изгледу али брате слатки на шта овај личи... shok Овај у средини? Crveni Baron, Avocado, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Овај у средини? Слика је већ озбиљан кандидат за најружнију фотографију године. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Слика је већ озбиљан кандидат за најружнију фотографију године. То само значи да је фотограф маjстор или да има Nikon D4. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Овај у средини? A ovaj prvi mora da je Alija Izetbegvic. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 HHAHAHAHAHA! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Не треба, наравно, човека ценити по оделу и изгледу али брате слатки на шта овај личи... shok Sto, sta mu fali? Jel to ima neki propis kako treba da izgleda? Izuzetno cenim ljude koji se raspadaju od para, a ipak zive normalno i tako se i ponasaju, a i oblace. Ovako spolja (mislim, ne znam coveka licno gringrin), seik je pravi baja... Ignjatije, Милан Б, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Мени личи на неког преваранта, као да је купио ову одору на пијаци и дошао да се замлаћује са овим нашим преварантима gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 По мени држава не би требала било која природна богатства да продаје. Наравно код нас ништа није транспарентно, па тако и за ово, нећемо знати све детаље. Овим би могли паори највише да буду погођени, јер ће арапи после да диктирају цену, што би могло да уништи паоре. Зар није било боље да се направио државни пројекат, где би држава дала људима да обрађују сву државну земљу, неки проценат да иде држави од тога, а и држава би помагала око извоза. Доста људи би имало посао, новац би остајао нама, извоз би се повећао, а земља би и даље била у државном поседу. Холандија по том питању разбија, али је ту била национална стратегија и успели су у томе.Све је то лепо и бајно када дође неко као овај шеик, али није злато све што сија. Нити су сви који лутају изгубљени. Sto, sta mu fali? Jel to ima neki propis kako treba da izgleda? Ијао, увредих ти шејка. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 По мени држава не би требала било која природна богатства да продаје. Наравно код нас ништа није транспарентно, па тако и за ово, нећемо знати све детаље. Овим би могли паори највише да буду погођени, јер ће арапи после да диктирају цену, што би могло да уништи паоре. Зар није било боље да се направио државни пројекат, где би држава дала људима да обрађују сву државну земљу, неки проценат да иде држави од тога, а и држава би помагала око извоза. Доста људи би имало посао, новац би остајао нама, извоз би се повећао, а земља би и даље била у државном поседу. Холандија по том питању разбија, али је ту била национална стратегија и успели су у томе.Све је то лепо и бајно када дође неко као овај шеик, али није злато све што сија. Зар није било боље да се направио државни пројекат Nemoj da te cuju nasi libertarijanci .... ... где би држава дала људима да обрађују сву државну земљу,... Ne isplati se ... porezi, doprinosi, PDV, ... katastrofa ... a jos mora i da se radi ... Холандија по том питању разбија, али је ту била национална стратегија и успели су у томе. Holandija razbija ali holandjani ne pitaju cije su pare ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Ијао, увредих ти шејка. Milk-sejka... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Шалу на страну, не мора још да ми буде леп неки бандитолики лик, довучен ко зна од кога, ко зна одакле да ме купи заједно са мојом земљом. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Шалу на страну, не мора још да ми буде леп неки бандитолики лик, довучен ко зна од кога, ко зна одакле да ме купи заједно са мојом земљом. Au tebra, koja patetika .... да ме купи заједно са мојом земљом .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Шалу на страну, не мора још да ми буде леп неки бандитолики лик, довучен ко зна од кога, ко зна одакле да ме купи заједно са мојом земљом. Toma Ptičica - Prodaj majko golfa dizelaša http://youtu.be/5ZNi9IF6bII Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Au tebra, koja patetika .... да ме купи заједно са мојом земљом .smeha. Патетика или не али он или неко други купује 9000 хектара у Србији, не у Мозамбику, Сибиру или Италији. Будући да у Србији мало шта више има за продају, осим живе земље, то није за потцењивање, или смех. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Патетика или не али он или неко други купује 9000 хектара у Србији, не у Мозамбику, Сибиру или Италији.Будући да у Србији мало шта више има за продају, осим живе земље, то није за потцењивање, или смех. Planirano je i da ova firma u zakup uzme i 14.000 hektara Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука