Ljubičasta Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Sa Bozijom pomoci i onakvom voljom i entuzijazmom koji su vladali u mecu sa Francuskom.A nije sramota ni ako izgube.Za mene su vec sampioni. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Sa Bozijom pomoci Еееее, али и они се моле. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Nego, u slucaju pobede imate li neki link sa gmaps ekspoziturama Mile Dragic & Co? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 једина шанса је да они покажу ванредно велику дозу незаинтересованости за игру (као што показују на свакој утакмици до треће четвртине отприлике) а да ми то искористимо да им дамо толико поена да не могу да нас стигну када се уозбиље... шансе су нам јако јако мале будимо реални, али то није ништа лоше, са екипом без иједном НБА играча, са оваквим стањем у КСС, оваквим стањем у клубовима, распалом домаћом лигом, играти финале са САД је историјски успех... Ова генерација је свакако далеко премашила своје реалне могућности и то само захваљујући срцу и индивидуалним квалитетима... Agnostik, Млађони, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Побеђује УСА и онда креће: https://www.youtube.com/watch?v=r9SHJmBBVkU Ne verujem ali znam sta cu da slusam kad pobedimo. Mnogo su vise uspeli nego sto sam ocekivao mislio sam na dalje tonjenje srpske kosarke, ovo je uspeh svakako. w.a.mozart and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 A ja bih bas ono voleo kad bi ti sa bar upola takvim zarom voleo da izgradis tvoju licnu imperiju u bilo cemu dobrom koliko afirmaciju trazis u tudjim uspesima. О чему ти то? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Побеђуемо сто посто, проверена информација! Agnostik, Данче*, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Dajte uvek prednost nasima. Mi smo ipak kosarkaska nacija igramo za 6 titulu prvaka a sveta a Ameri tek za 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Ja jedino priznajem one dve nakon 1991 kao nase. RYLAH, Млађони and Deja Vu је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Ja jedino priznajem one dve nakon 1991 kao nase. Ми смо ми и када играју хрвати, македонци, словенци и бошњаци, све је то Срспка титула. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Ми смо ми и када играју хрвати, македонци, словенци и бошњаци, све је то Срспка титула. Preterujes po malo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Ми смо ми и када играју хрвати, македонци, словенци и бошњаци, све је то Срспка титула. Наравно, све су то Срби, покатоличени, исламизовани... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Наравно, све су то Срби, покатоличени, исламизовани... Српске титуле су тамо где је играо Српски ген. Ми пд југославије заиста имамо културу спорта, од тад се код нас људи врло активно баве спортом и воле да се баве спортом, а посебно кад удари беда, то нам је неки излаз. Deja Vu and Agnostik је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Молио бих администрацију да банује доле набројане: Agnostik, w.a.mozart, Srdjan Kotur, Абу ал-Хасан ал-Шадили због ширења дефетизма на форуму! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Српске титуле су тамо где је играо Српски ген. Ми пд југославије заиста имамо културу спорта, од тад се код нас људи врло активно баве спортом и воле да се баве спортом, а посебно кад удари беда, то нам је неки излаз. Хмм, где би онда дошле америчке титуле ако рачунамо гене? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука