Jump to content

Оцени ову тему

pokajnik83

31 члановâ је гласало

1. 1. Ко побеђује у финалу Мундобаскета- Србија или САД?

Препоручена порука

Sa Bozijom pomoci i onakvom voljom i entuzijazmom koji su vladali u mecu sa Francuskom.A nije sramota ni ako izgube.Za mene su vec sampioni. :aplauz:

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

• Одговори 573
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

једина шанса је да они покажу ванредно велику дозу незаинтересованости за игру (као што показују на свакој утакмици до треће четвртине отприлике) а да ми то искористимо да им дамо толико поена да не могу да нас стигну када се уозбиље... шансе су нам јако јако мале будимо реални, али то није ништа лоше, са екипом без иједном НБА играча, са оваквим стањем у КСС, оваквим стањем у клубовима, распалом домаћом лигом, играти финале са САД је историјски успех... Ова генерација је свакако далеко премашила своје реалне могућности и то само захваљујући срцу и индивидуалним квалитетима... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Побеђује УСА и онда креће:

https://www.youtube.com/watch?v=r9SHJmBBVkU

Ne verujem ali znam sta cu da slusam kad pobedimo. 

Mnogo su vise uspeli nego sto sam ocekivao mislio sam na dalje tonjenje srpske kosarke, ovo je uspeh svakako. 

Подели на овим сајтовима

Ja jedino priznajem one dve nakon 1991 kao nase. 

Ми смо ми и када играју хрвати, македонци, словенци и бошњаци, све је то Срспка титула. :)) 

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Наравно, све су то Срби, покатоличени, исламизовани...

Српске титуле су тамо где је играо Српски ген. :))

Ми пд југославије заиста имамо културу спорта, од тад се код нас људи врло активно баве спортом и воле да се баве спортом, а посебно кад удари беда, то нам је неки излаз. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Молио бих администрацију да банује доле набројане:

Agnostik, w.a.mozart, Srdjan Kotur, Абу ал-Хасан ал-Шадили

због ширења дефетизма на форуму!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Српске титуле су тамо где је играо Српски ген. :))

Ми пд југославије заиста имамо културу спорта, од тад се код нас људи врло активно баве спортом и воле да се баве спортом, а посебно кад удари беда, то нам је неки излаз. 

Хмм, где би онда дошле америчке титуле ако рачунамо гене? 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...