Agnostik Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 98 % su sance da cu da pobede Amerikanci jer imaju dosta jace igrace od nas. Jedino ako stvarno imamo super dan a oni losi ce Srbija pobediti. Naravno da bi voleo da pobedimo ali ipak sam glasao za ono sto je realnije. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Драга браћо и сестре ! Ма зар је важно ко ће да победи ! Ми смо показали свету да смо ипак кошаркашка нација и да се баскет враћа у своју постојбину ! Заиста бих од свег срца волео да Брадуљица и Теолог растуре амере и са пола коша разлике али ...... мада Бог сам зна лопта је округла ! Салетови пулени нека се сада забављају и играју се са Америма и нек ураде шта ураде заиста су они за мене већ прваци Света ! arizan, Deki992, Milan Nikolic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Надам се да ћемо растурити Амере, баш бих оно волео, али нисам баш нешто сигуран без обзира што им у овој екипи нема неких јачих играча. Ипак Амери су у претходним утакмицама растурали по 30 разлике Уздам се у БРадуљицу, у знак солидарности пустио сам браду. Свакако верујем да ће то бити тешка борба са пуно неизвесности, грицкања ноктију и кидања живаца. A ja bih bas ono voleo kad bi ti sa bar upola takvim zarom voleo da izgradis tvoju licnu imperiju u bilo cemu dobrom koliko afirmaciju trazis u tudjim uspesima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 98 % su sance da cu da pobede Amerikanci jer imaju dosta jace igrace od nas. Jedino ako stvarno imamo super dan a oni losi ce Srbija pobediti. Naravno da bi voleo da pobedimo ali ipak sam glasao za ono sto je realnije. potpis - uz malu izmenu. 99 posto Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 glasao sam za amere uz nadu da se sutra ne obrukamo previše. ako budem u pravu sledećih sedam dana mi, svako od vas koji ste glasali drugačije, dođe užinu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 98 % su sance da cu da pobede Amerikanci jer imaju dosta jace igrace od nas. Jedino ako stvarno imamo super dan a oni losi ce Srbija pobediti. Naravno da bi voleo da pobedimo ali ipak sam glasao za ono sto je realnije. А ми имамо наш менталитет ( инат ) кад он проради можемо сваког да победимо. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 А ми имамо наш менталитет ( инат ) кад он проради можемо сваког да победимо. uključujući i sebe Deki992 and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Обавезно , зна тај инат и код мене да проради и рекао би ,, Е па нећете " Имао би да " изгинем " на терену . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Nije inat već zajednica. Raduljica je sa osehom na licu davao koševe a ceo tim je napravio pobedničku atmosferu (koju su francuzi malo poljuljali ali je nisu uništili) Umetnost je stvoriti tim koji će umeti da u sebi pokrene taj duh kada je najpotrebnije a ne da igraju -na inat-. Iz inata ništa dobro ne izlazi Ненад Р., Deki992, Лазар Нешић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 a, da... i ovo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Мало се шалимо , све је то у реду што си написао , али и у шали има пола истине . Заједница , атмосвера је заиста добра , али је наш металитет такав да смо склони инату који некада може да буде катастрофалан , али некада и чудо да направи . Такви смо ти ми Срби. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 ja sam u svim postovima bio smrtno ozbiljan - ne dozvoli da te zavara Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 ja sam u svim postovima bio smrtno ozbiljan - ne dozvoli da te zavara Мосарт смртно озбиљан. :jtl2jq: Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Побеђује УСА и онда креће: https://www.youtube.com/watch?v=r9SHJmBBVkU RYLAH, Agnostik and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 SAD nije pruzila neku timsku kosarku ali plasim se da je glavni razlog za to sto su individualno dosta jaci. Ipak je 2002 bila drugacija situacija i za Stojakovicem i Divcem smo imali ljudi koji su igrali All Star utakmicu (Divac bas 2001, a Stojakovic od 2002-2004. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука