Grizzly Adams Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 У преводу - бијемо једнако све без разлике... Биљана, Лидија Миленковић, Natasa. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Lidija,volimo sav vaspitan svet pa i Kragujevčane ili Kraljevčane,u suštini mindveđ(svejedno -madjarski ) Јел ти знаш Александра из Крагујевца,био је дуго на форуму верујем... е,он би тебе заједно са Срђаном у зубима носио,само да знаш... sHa_sarcasticlol Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Ne bijemo mi nikog,mi smo fini moci Doduše,i ne spamujemo teme ,aj da ne spamujemo više Лидија Миленковић and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Јел ти знаш Александра из Крагујевца,био је дуго на форуму верујем... е,он би тебе заједно са Срђаном у зубима носио,само да знаш... sHa_sarcasticlol zvao bi ja tebe da nas braniš :* Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Јел ти знаш Александра из Крагујевца,био је дуго на форуму верујем... е,он би тебе заједно са Срђаном у зубима носио,само да знаш... sHa_sarcasticlol Ја сам баш и дошао овде да избегнем насиље :0104cheesy: Зосима је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 ma dobar je forum, ali nekako... Možda bi bio drugačiji da imam par prijatelja koji dugo poznajem, ja nekako ovde se osećam ko izgubljen Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 ma dobar je forum, ali nekako... Možda bi bio drugačiji da imam par prijatelja koji dugo poznajem, ja nekako ovde se osećam ko izgubljen Ma jok! Čini ti se Ako ti je za utjehu, ni ja nikog ne poznajem lično osim jednog svog dobojlije, jednog banjalučanina (kojeg sam upoznala) i jednog beograđanina (kojeg sam takođe upoznala), ali se uopšte ne osjećam izgubljeno! Čak šta više, osjećam se super! Čitam, šta mi se čita! Pišem na temama na kojima mi se piše! Pitam, ako mi šta nije jasno Svi su otvoreni za razgovor i saradnju! Драшко and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јануар 11, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 ma dobar je forum, ali nekako... Možda bi bio drugačiji da imam par prijatelja koji dugo poznajem, ja nekako ovde se osećam ko izgubljen e ništa, čekaj da te stisne neka muka, onda se propisno iskukaj ovde i ne se brigaš ima da se odma' osećaš ko međ' svojima napisah ovo šaljivim tonom, ali činjenica je da tuga i muka nekako zbliži ljude, bar molitveno ovde, ako ništa drugo... inače ni ja nikog nisam znala, ali sada ima par ljudi sa kojima se tako fino dopisujem s vremena na vreme, a neko mi je postao i posebno drag i da! apsolutno se slažem sa Biljom Јадранка-Дервента, Биљана, Candy Butcher and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Forum i FB s tim sto prednost dajem forumu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Ја сам избрисао свој ФБ профил јер сам схватио да много времена проводим на њему. Форум је О.К.. А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 И где сте сад? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 И тамо и овамо. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Форум 5 - ФБ Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Форум, јер ФБ је за децу и жене. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука