Boba Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Da li ste imali polozajnika i ko vam je bio? Da li ste ga darivali necim? Nama je polozajnik bio katolicki popa .Bio je jutros na Liturgiji i posle na rucku.Tek kad je otisao shvatili smo da nam pre njega nije bio niko RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Па, ћера и ја смо јутро с први ушли у кућу, ћера у ствари прва, па сам жену гађап са мало пшенице и тако Причестила се јутрос и добили су чоколадне бананице после причешћа, и цртали су цртеже до краја литургије, било лепо Милан Б, RYLAH and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Нама није био нико са стране; ми смо улазили и излазили. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука