Jump to content

Rosetta stone - odličan program za učenje jezika!

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

ЧАСОВИ НЕМАЧКОГ,ЕНГЛЕСКОГ И ГРЧКОГ ЈЕЗИКА ВЕОМА ПОВОЉНО ОВДЕ.

ИЗВОЛИ НАРОДЕ,БЕЗ ГУРАЊЕ МОЛИМ!

Ја се ипак држим нашег старог рецепта учења језика и преношења знања , а оно би била само допуна и вежбања. 301

А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих.

Посланица Јеврејима 11, 1

Подели на овим сајтовима

Емануел  ... טאָמיסלאַוו מאָמסילאָוויק   vas dvojica se bas lepo zabavljate i pravite mi "zazubice" i uvodite u iskusenje da l' da rizikujem robiju ili ne, jer pare nemam ! :)

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Па јесте дугачак пошто су они планирали да то траје пар месеци, нису се надали да има оваквих као ти и ја који по цео дан причају у микрофон. Али би волео само када би нас неко снимао док учимо, ја учио француски, па после ме интересовао арапски, какав шоу је био, сам себи сам се смејао, а тек кад будем пробао јапански или вијетнамски.

Вала јесте, а како кажу: шта је џаба и Богу је драго :) Ја испорбао мало руски, имао сам у средњој па да се мало подсетим и да га увежбам, али прво немачки :) Планирам да носим џакове по градилишту у Бечу а и социјала тамо није за бацање :)

Подели на овим сајтовима

Емануел  ... טאָמיסלאַוו מאָמסילאָוויק   vas dvojica se bas lepo zabavljate i pravite mi "zazubice" i uvodite u iskusenje da l' da rizikujem robiju ili ne, jer pare nemam ! :)

Паре несу проблем, пара нема :)

Подели на овим сајтовима

Па шта ће ти сада језици када ћеш знати двојицу полиглота и шта год да ти затреба ту смо .smesko.

Па можемо двд да ти пошаљемо, ако си у земљи у којој није дозвољено скидање са нета, тако ћеш избећи робију, осим ако не добију анониман позив.

Е јеси се добро сетио, морамо и можемо то знање да преточимо у зелене новчанице, нема, јеврејска посла :)

Подели на овим сајтовима

Па за џакове ти није потребан немачки, џак све језике прича.

Џак је пријемни испит, надам се лопати и мешалици :) Да напредујем ки у филмовима ;)

Подели на овим сајтовима

Хех еве и ја се мало забављам и спикујем Енглески ! Лудило једно кеве ми !!!

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Хвала , хвала ! А сада идем мало да одџоњам мало па сутра сабахајле идем у цркву ваља устати у 6 и 30 ! А за учење има дана ! Лепо учење момци ! Ку ноћ свима !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...