Middle-earth Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 ЧАСОВИ НЕМАЧКОГ,ЕНГЛЕСКОГ И ГРЧКОГ ЈЕЗИКА ВЕОМА ПОВОЉНО ОВДЕ. ИЗВОЛИ НАРОДЕ,БЕЗ ГУРАЊЕ МОЛИМ! Ја се ипак држим нашег старог рецепта учења језика и преношења знања , а оно би била само допуна и вежбања. 301 bosanac and Manolis је реаговао/ла на ово 2 А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ево на шта личи када ја причам Немачки са компом! http://youtu.be/80lLU5-yji8?t=4m15s Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Си видео! Олала! Да куцнем у дрво напредујем, инсталирао сам још пар језика, па ћемо видети, иначе курс је баш онако поштено дугачак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Емануел ... טאָמיסלאַוו מאָמסילאָוויק vas dvojica se bas lepo zabavljate i pravite mi "zazubice" i uvodite u iskusenje da l' da rizikujem robiju ili ne, jer pare nemam ! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Па јесте дугачак пошто су они планирали да то траје пар месеци, нису се надали да има оваквих као ти и ја који по цео дан причају у микрофон. Али би волео само када би нас неко снимао док учимо, ја учио француски, па после ме интересовао арапски, какав шоу је био, сам себи сам се смејао, а тек кад будем пробао јапански или вијетнамски. Вала јесте, а како кажу: шта је џаба и Богу је драго Ја испорбао мало руски, имао сам у средњој па да се мало подсетим и да га увежбам, али прво немачки Планирам да носим џакове по градилишту у Бечу а и социјала тамо није за бацање Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Емануел ... טאָמיסלאַוו מאָמסילאָוויק vas dvojica se bas lepo zabavljate i pravite mi "zazubice" i uvodite u iskusenje da l' da rizikujem robiju ili ne, jer pare nemam ! Паре несу проблем, пара нема Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Па шта ће ти сада језици када ћеш знати двојицу полиглота и шта год да ти затреба ту смо .smesko.Па можемо двд да ти пошаљемо, ако си у земљи у којој није дозвољено скидање са нета, тако ћеш избећи робију, осим ако не добију анониман позив. Е јеси се добро сетио, морамо и можемо то знање да преточимо у зелене новчанице, нема, јеврејска посла verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Па за џакове ти није потребан немачки, џак све језике прича. Џак је пријемни испит, надам се лопати и мешалици Да напредујем ки у филмовима verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ти би одма да добијеш црни појас. Такви смо ти ми, после се вратим у Србију и постанем посланик Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ахахахахаахахахахахахахахахахахахаха!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Хех еве и ја се мало забављам и спикујем Енглески ! Лудило једно кеве ми !!! RYLAH, verum est in beer and Manolis је реаговао/ла на ово 3 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Добро дошао у клуб.Све смо бројнији и бројнији. Него како! Знање - имање! verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Хвала , хвала ! А сада идем мало да одџоњам мало па сутра сабахајле идем у цркву ваља устати у 6 и 30 ! А за учење има дана ! Лепо учење момци ! Ку ноћ свима ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Niste fer Kazem ja da je Srbija obecana zemlja ! bosanac је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Држаће вас то три дана... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука