Manolis Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Програм je величине око 2,5 гигабајта. Могу вам рећи да је одличан! Све што вам је потребно јесте компјутер, микрофон и даемон тоолс и вози Мишко! Има 22 језика да се науче, за сада вежбам Немачки а после можда се прихватим и Арапског или Кинеског, ипак су они језици будућности Да ли сте и ви користили тај програм? Како вам се чини? verum est in beer, YOKA, Таша and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Иринеј је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Насмејао си ме са овим клипом .smesko.Ја сам нашао 31 језик, али је величина 27.52 ГБ и сви са више језика су преко 10 ГБ, где нађе све те са 2.5 ГБ. И мени је смешан 2,5 ГБ је само Немачки, остали су сличних величина Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 За све што вам треба можете ме контактирати преко ПП. Заиста је занимљив Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Благо вама, то иначе кошта $500 - по језику... Николa је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Благо вама, то иначе кошта $500 - по језику... Tako smo u mogućnosti A šta je problem tebi da to imaš free ? Nisu valjda neke liberalne prepreke u pitanju ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Проблем је што у затвору немају интернет и не волим цимере... bosanac, verum est in beer, ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Кас смо већ код тога, знам дима она страна да питам о свим хаклерским проблемима, ал и то је везано... Закуца ми Интернет кад год укључим торент, а то тек од пре једно метар дана, не знам тачно шта сам радио. Једино чега бих се сетио јесте апдејт уторента, ал сад сам инсталиро Бит Торент, а исто ми не ради. И кад ми се то деси, онда морам да ресетујем модем да би радило, ал тако ме зеза на сваких десетак мин, све док не искључим торент програм, после све ко по лоју. Зна ли неко како да решим ово? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Благо вама, то иначе кошта $500 - по језику... Јел примају динаре или леје? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Кас смо већ код тога, знам дима она страна да питам о свим хаклерским проблемима, ал и то је везано... Закуца ми Интернет кад год укључим торент, а то тек од пре једно метар дана, не знам тачно шта сам радио. Једино чега бих се сетио јесте апдејт уторента, ал сад сам инсталиро Бит Торент, а исто ми не ради. И кад ми се то деси, онда морам да ресетујем модем да би радило, ал тако ме зеза на сваких десетак мин, све док не искључим торент програм, после све ко по лоју. Зна ли неко како да решим ово? Ne koristis torent... gringrin RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Kako da dodjem do nekoliko jezika, ustedim par hiljada $ i ne zavrsim u zatvoru ? ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ма лако, само послушаш Добрицу... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ма лако, само послушаш Добрицу... Tesko da mogu da prodjem kao student ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Као будала пар сати вичем у микрофон, занимљиво је и врхунски одрађено за учење. Хахахаха. Ја се синоћ поштено на викао Кад би ме неко гледао помислио би да ми је Хитлер неки прађед, хах! verum est in beer and bosanac је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Tesko da mogu da prodjem kao student ! Ех ви средњошколци... Таша је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука