РадованД Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Лапис Лазули, Милан Ракић and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Сад се лепо виде Месец и Јупитер. Милан Ракић, obi-wan and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Vangelis, "Rachel`s Song", iz Blade Runner-a... drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Da malo obnovimo i ovu temu. Opusteno za razgovor, za sve koji se interesuju, a uvek moze i nesto da se nauci. Izvolite, iznesite vasa zapazanja, iskustva, odusevljenja... ... Da unesemo malo smeka - Dejvid Boumen, uvod u 2010: Drugu odiseju, i cuvena recenica: "My God, it's full of stars!" http://c2.com/cgi/wiki?MyGodItsFullOfStars ИгорМ, Милан Ракић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Vec smo pokazali slike kako bi izgledalo da na mestu naseg Meseca stoji neka od planeta iz naseg sistema. Evo toga na jednom dobro uradjenom videu... Volim_Sina_Bozjeg, Срђан Шијакињић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 A ovo je jos mozda i zanimljivije - kako bi izgledalo da Zemlja ima sistem prstena, nalik na Saturn... Милан Ракић, Срђан Шијакињић, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Звезде су ту од кад знам за себе и никад ми нису биле удаљене. Хммм..ту су осећам их,никад удаљене онолико колико научници говоре. Не! Оне су ту све време на свом месту у мојим осећајима према њима и свету. Нема ближих нема даљих. Волим то небо. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 како бих могао да похватам која је која од видиљивх звезда на небу, голим оком видиљивих - дакле шта је тачно Јупитер, шта Марс шта нека "позната" звезда или планета ван Сунчевог система итд? А да не морам да седим целу ноћ са неким ко се већ разуме Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 како бих могао да похватам која је која од видиљивх звезда на небу, голим оком видиљивих - дакле шта је тачно Јупитер, шта Марс шта нека "позната" звезда или планета ван Сунчевог система итд? А да не морам да седим целу ноћ са неким ко се већ разуме Ако имаш андроид телефон, пробај са овом апликацијом... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.stardroid obi-wan and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Evo, kao sto i Milan kaze, treba ti neko zgodno programce. Ono gore je za mobilan, a za PC ih ima dosta, a ja preporucujem npr. besplatnu verziju Red Shift-a, pod imenom Red Shift Launcher... http://www.redshift-live.com/en/about-redshift.html Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Хвала баш сам неки програм и прижељкивао. Немам андроид, и не пламнирам да га имам у догледно време, тако да ми остаје ово за рачунар, мада је можда лакше да се користи програм на телефону јер не могу баш увек да износим рачунар под ведро небо Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Evo kako izgleda trenutni ekran na Red Shiftu kod mene, lokacija je podesena na Beograd, tj. u besplatnoj verziji ima samo velikih i glavnih gradova, a ostali mogu da se steluju tacno samo u premium verziji. Uocljiva je planeta Uran, malo desno od centra (ime je plavom bojom), zatim, malo iznad centra meteorska kisa (roj) i levo uz njega zvezda Aldebaran (na njemu je bio kursor pa je ime pokazano i zelenom bojom), a malo levo od centra Orionovo sazvezdje sa Betelgezom na gornjoj i Rigelom na donjoj strani... Срђан Шијакињић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Neki od najboljih sajtova za nalazenje slika vezanih za astronomiju i posmatranje neba... http://www.makeuseof.com/tag/top-7-sites-view-download-space-images/ Vesna Milovic, Човек Жоја and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Сад се лепо виде Месец и Јупитер. И сада такође obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Jes' stvarno. I biće blistavo celu noć. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука