Гости Guest Alefshin Написано Новембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Њима не вреди много причати јер су потпуно окорели у својој заблуди. Штавише, људи који то раде нису задовољни тиме што су сами у заблуди него прелешћују и остале. Упорни су и крајње тврдоглави у овом безбожју и јереси. Ивица ме је питао зашто не помињем конкретне личности. Па зато што се преко кампање против Мирољуба уједно спроводи и подмукла кампања против сваког могућег критицизма према безбожној теорији еволуције. То ради велика већина оних који су спроводили ту кампању, сем часних изузетака( само један мислим). Срамна је и крајње бедна та злоупотреба, тако да сам избегавао лична имена. Браћо и сестре, докле ћемо допуштати да се спроводи ова јеретичка кампања? Ја већ имам у глави неке кораке које ћу предузети у блиској будућности у вези овога, а тек следи организована кампања против овог срамног безбожја, против пропагирања јереси и лажи да су нам мајмуни и животиње директни преци. Гледаћу да се координирано боримо против ове лажи јер пропагатори исте су сада дошли и на овај форум да је шире. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 невезано само за ово учење, за све теме и учења на форуму: мислим да бисмо требали од сад, пошто до сад нисмо, јасно и гласно да назначимо шта све јесте а шта није учење Цркве, а шта мишљење корисника, баш због оних који не баратају појмовима или довољним знањем да би могли да разлучују и препознају исправно од осталог. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Da citiram Ben Stajna. If they are so sure they're right, what are they afraid of. Let the other guy talk and then just blow him out of the water "You fool you didn't know this, this and this". Zasto ne selditi njegov primer? Cemu cenzura? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Нисам ни помињао цензуру као метод борбе. Пази, ја немам времена за губљење да се прегањам са тобом и да ти доказујем да је црно црно а бело бело. Ти си у гордости и прелести, али то да шириш неће моћи да иде тако лако. Ви који пропагирате те еволуционе глупости и лажи сте по правилу крајње окорели, али то треба да остане ваш проблем. Моје је као пастиру да упозоравам људе на вукове у јагњећој кожи тј. на све оне који пропагирају било какву јерес и лаж, па и ову наравно. Ако сте мислили да ћете да је овде ширите тако лако, знај да неће моћи. Уместо да дижемо глас сви заједно против те хрпе наивних хипотеза и лажи, ја овде треба још теби да доказујем неке просте ствари, а ти ћеш да тераш по свом ћефу. Е, не може тако. Мора да знате где се налазите. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Dakle za "neutralne" ce argument da ste vi u pravu biti preporuka da nas ne citaju. Jer smo mi vukovi u jagnjacoj kozi???? Interesantno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 акилио, деца односно неутврђени се не гурају у прве редове у рату, већ само најискуснији војници јер хришћанство није полигон за топовско месо, тако да је то бен стајн поприлично безосећајно изјавио. такозвани неутрални, ће бити учени школски, па ће моћи у сваком тренутку да одлуче по својој слободној вољи. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Који сте ви ликови! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 хвала 0104_cheesy клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 ???? ??? ?? ??????! 0104_cheesy ??????? ?????? `????? ??? ?? ??????`. ??????????? ?????? ?? ?? ??????? ?? ??????? ???????? ?????? ???????? ? ???? ????? ?? ?? ?? ??????? ??????? ??? ?? ???? ????? ???????. ?????? ????????? ? ???? ?????? ?????? ???? ?? ??????. ?????? ???? ??? ???? ?? ?? `?????????`, ???????? ??????? ?? ????????? ? ???? ???? ?????????? ?????????. ?? ???? ?? ???? ??????????? ?? ????????? ??? ? ??? ?????? ????, ??? ???? ??, aquilio ? ?????? ???? ????????? ?? ????? ?????? ?? ????? ?? ???? ????? ????? ???. ???? ??????? ?? ???? ?????? ?? ???? ????. ???? ?????? ???? ?? ????????? ???? ????? `???????????`, ?? ?? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Dakle za "neutralne" ce argument da ste vi u pravu biti preporuka da nas ne citaju. Jer smo mi vukovi u jagnjacoj kozi???? Interesantno! ?? ???` ??? ???? ?? ???? ?? ???? ?????. ???????? ?? ?????? ????, ?? ?????? ?? ?????? ?????. ???????? ??? ?? ???????, ?????? ??? ????????. ??????? ?? ???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Ponovo radi inkvizicija? Zar se izbacivanjem ljudi obara "bezbozna" teorija? Oni koji znaju da su u pravu bi trebali imati mnogo vise smirenja i strpljenja sa zabludelima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Dakle za "neutralne" ce argument da ste vi u pravu biti preporuka da nas ne citaju. Jer smo mi vukovi u jagnjacoj kozi???? Interesantno! ?? ???` ??? ???? ?? ???? ?? ???? ?????. ???????? ?? ?????? ????, ?? ?????? ?? ?????? ?????. ???????? ??? ?? ???????, ?????? ??? ????????. ??????? ?? ???? Pisacemo ono sto se vama svidja ili dobijamo trajne banove? Jel to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 ??????? ?????? `????? ??? ?? ??????`. ?? ????? ? ?? ?? ??????. 0110_hahaha ??????????? ?????? ?? ?? ??????? ?? ??????? ???????? ?????? ???????? ? ???? ????? ?? ?? ?? ??????? ??????? ??? ?? ???? ????? ???????. ”???????????? ? ????????” ????? ?????? ?? ??????? ??????? ?????? ?? ?? ??????? ????? ??? ??? ??????? ????? ? ?????. ?? ???? ?? ???? ??????????? ?? ????????? ??? ? ??? ?????? ????, ??? ???? ??, aquilio ? ?????? ???? ????????? ?? ????? ?????? ?? ????? ?? ???? ????? ????? ???. ???? ??????? ?? ???? ?????? ?? ???? ????. ???? ?????? ???? ?? ????????? ???? ????? `???????????`, ?? ?? ?????. ? ??? ???? ?? ??? ?????? ?????? ???? ?????, ????? ????. ????????? ?? ????? ? ????? ????????? ??????? ??????, ? ??? ?? ? ????? ???? ?????? ??????????? ??? ????????, ???? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Ponovo radi inkvizicija? Zar se izbacivanjem ljudi obara "bezbozna" teorija? Oni koji znaju da su u pravu bi trebali imati mnogo vise smirenja i strpljenja sa zabludelima. ????? ???? ???????????, ???? ?????? ?????? ?? ????????? ?? ???? ??? ?? ????. ?? ??? ?????? ?? ???? ? ???? ????????? ????????? ?????????. ?????? ?? ?? `????????? ??????` ?? ???? ?? ???? ????????? ?????? ?? ????????? ????????. ??? ?? ????? ?? ??????????? ????? ? ?? ???? ?? ?? ???? ? ????????? ???????? ???????????. ??? ?? ????? ?? ???? ??????? ????????? ? ???? ??? ?????? ?? ?? ?? ???????? ?? ?? ???? ???? ????????? ?? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Наставићу да пишем о науци поштујући правила форума, а ако ме и поред тога будете цензурисали или бановали, Ваша ствар. То што ти пишеш је обична демагогија, врло вешто и добро упакована, али суштински демагогија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука