Jump to content

Како спречити ширење јереси безбожног еволуционизма на православним форумима?

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Њима не вреди много причати јер су потпуно окорели у својој заблуди. Штавише, људи који то раде нису задовољни тиме што су сами у заблуди него прелешћују и остале. Упорни су и крајње тврдоглави у овом безбожју и јереси. Ивица ме је питао зашто не помињем конкретне личности. Па зато што се преко кампање против Мирољуба уједно спроводи и подмукла кампања против сваког могућег критицизма према безбожној теорији еволуције. То ради велика већина оних који су спроводили ту кампању, сем часних изузетака( само један мислим). Срамна је и крајње бедна та злоупотреба, тако да сам избегавао лична имена.

Браћо и сестре, докле ћемо допуштати да се спроводи ова јеретичка кампања?

Ја већ имам у глави неке кораке које ћу предузети у блиској будућности у вези овога, а тек следи организована кампања против овог срамног безбожја, против пропагирања јереси и лажи да су нам мајмуни и животиње директни преци. Гледаћу да се координирано боримо против ове лажи јер пропагатори исте су сада дошли и на овај форум да је шире.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 214
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

невезано само за ово учење, за све теме и учења на форуму:

мислим да бисмо требали од сад, пошто до сад нисмо, јасно и гласно да назначимо шта све јесте а шта није учење Цркве, а шта мишљење корисника, баш због оних који не баратају појмовима или довољним знањем да би могли да разлучују и препознају исправно од осталог.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нисам ни помињао цензуру као метод борбе. Пази, ја немам времена за губљење да се прегањам са тобом и да ти доказујем да је црно црно а бело бело. Ти си у гордости и прелести, али то да шириш неће моћи да иде тако лако. Ви који пропагирате те еволуционе глупости и лажи сте по правилу крајње окорели, али то треба да остане ваш проблем. Моје је као пастиру да упозоравам људе на вукове у јагњећој кожи тј. на све оне који пропагирају било какву јерес и лаж, па и ову наравно. Ако сте мислили да ћете да је овде ширите тако лако, знај да неће моћи. Уместо да дижемо глас сви заједно против те хрпе наивних хипотеза и лажи, ја овде треба још теби да доказујем неке просте ствари, а ти ћеш да тераш по свом ћефу. Е, не може тако. Мора да знате где се налазите.

Подели на овим сајтовима

акилио, деца односно неутврђени се не гурају у прве редове у рату, већ само најискуснији војници јер хришћанство није полигон за топовско месо, тако да је то бен стајн поприлично безосећајно изјавио.

такозвани неутрални, ће бити учени школски, па ће моћи у сваком тренутку да одлуче по својој слободној вољи.

Подели на овим сајтовима

• Гости

???? ??? ?? ??????!  0104_cheesy

??????? ?????? `????? ??? ?? ??????`. ??????????? ?????? ?? ?? ??????? ?? ??????? ???????? ?????? ???????? ? ???? ????? ?? ?? ?? ??????? ??????? ??? ?? ???? ????? ???????. ?????? ????????? ? ???? ?????? ?????? ???? ?? ??????. ?????? ???? ??? ???? ?? ?? `?????????`, ???????? ??????? ?? ????????? ? ???? ???? ?????????? ?????????. ?? ???? ?? ???? ??????????? ?? ????????? ??? ? ??? ?????? ????, ??? ???? ??, aquilio ? ?????? ???? ????????? ?? ????? ?????? ?? ????? ?? ???? ????? ????? ???. ???? ??????? ?? ???? ?????? ?? ???? ????. ???? ?????? ???? ?? ????????? ???? ????? `???????????`, ?? ?? ?????.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Dakle za "neutralne" ce argument da ste vi u pravu biti preporuka da nas ne citaju. Jer smo mi vukovi u jagnjacoj kozi???? Interesantno!

?? ???` ??? ???? ?? ???? ?? ???? ?????. ???????? ?? ?????? ????, ?? ?????? ?? ?????? ?????. ???????? ??? ?? ???????, ?????? ??? ????????. ??????? ?? ????

Подели на овим сајтовима

Dakle za "neutralne" ce argument da ste vi u pravu biti preporuka da nas ne citaju. Jer smo mi vukovi u jagnjacoj kozi???? Interesantno!

?? ???` ??? ???? ?? ???? ?? ???? ?????. ???????? ?? ?????? ????, ?? ?????? ?? ?????? ?????. ???????? ??? ?? ???????, ?????? ??? ????????. ??????? ?? ????

Pisacemo ono sto se vama svidja ili dobijamo trajne banove? Jel to?

Подели на овим сајтовима

??????? ?????? `????? ??? ?? ??????`.

?? ????? ? ?? ?? ??????. 0110_hahaha

??????????? ?????? ?? ?? ??????? ?? ??????? ???????? ?????? ???????? ? ???? ????? ?? ?? ?? ??????? ??????? ??? ?? ???? ????? ???????.

”???????????? ? ????????” ????? ?????? ?? ??????? ??????? ?????? ?? ?? ??????? ????? ??? ??? ??????? ????? ? ?????.

?? ???? ?? ???? ??????????? ?? ????????? ??? ? ??? ?????? ????, ??? ???? ??, aquilio ? ?????? ???? ????????? ?? ????? ?????? ?? ????? ?? ???? ????? ????? ???. ???? ??????? ?? ???? ?????? ?? ???? ????. ???? ?????? ???? ?? ????????? ???? ????? `???????????`, ?? ?? ?????.

? ??? ???? ?? ??? ?????? ?????? ???? ?????, ????? ????.

????????? ?? ????? ? ????? ????????? ??????? ??????, ? ??? ?? ? ????? ???? ?????? ??????????? ??? ????????, ???? ?????.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ponovo radi inkvizicija? Zar se izbacivanjem ljudi obara "bezbozna" teorija? Oni koji znaju da su u pravu

bi trebali imati mnogo vise smirenja i strpljenja sa zabludelima.

????? ???? ???????????, ???? ?????? ?????? ?? ????????? ?? ???? ??? ?? ????. ?? ??? ?????? ?? ???? ? ???? ????????? ????????? ?????????. ?????? ?? ?? `????????? ??????` ?? ???? ?? ???? ????????? ?????? ?? ????????? ????????. ??? ?? ????? ?? ??????????? ????? ? ?? ???? ?? ?? ???? ? ????????? ???????? ???????????. ??? ?? ????? ?? ???? ??????? ????????? ? ???? ???

?????? ?? ?? ?? ???????? ?? ?? ???? ???? ????????? ?? ????.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Наставићу да пишем о науци поштујући правила форума, а ако ме и поред тога будете цензурисали или бановали, Ваша ствар.

То што ти пишеш је обична демагогија, врло вешто и добро упакована, али суштински демагогија.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...