Гости Guest - . . .- Написано Децембар 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 Оци и братијо, Како мислите да се ово сада обави? Хоћете ли да освештавате све одједном или ћете да идете прво за Васкрс па потом за Ђурђевдан? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Децембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 Ја ћу посебно јер немам пуно за Ђурђевдан. Кад сам био у Скели имао сам преко 100 домова свечара и онда сам морао заједно да светим, само сам у једној кући имао проблем. Али је била пракса да се за Лазаревдан свети зеједно и Васкршња, јер је било преко 80 кућа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Децембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 ја ћу да кренем у сиропусни понедељак васкршње и да их завршим што пре како би било пар недеља ралике између њих и ђурђовданских ( њих ћу од Цвети до В.Четвртка) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука