Zayron Написано Јануар 8, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 Muslimani po ne znam gdje sve kojim zemljama arapskim, turskim i pakistanskim mogu imati po 10 i 15 djece jer će ta sva poslije otići u Evropu, USA, Australiju ili ne znam gdje sve po bijelom svijetu trbuhom za kruhom. A kamo bi trebala trbuhom za kruhom otići evropska djeca u slučaju recimo kad se o njih ne bude niko brinuo isto kao ni o tu djecu muslimansku po svim tim zemljama arapskim, turskim i pakistanskim i kad bi samo govorio ko oni za tu svoju: "Allah će se dragi pobrinut, nek idu u Evropu da ih ona hrani na socijalnim pomoćima i sistemima socijalnim svojim", da ih je već toliko recimo ko i te muslimanske. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јануар 8, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 Islam u Evropi može postajati samo kao gostujuća religija i bit stvar privatnog upražnjavanja, takvo mjesto i ulogu ima. Nikako kao temelj ili kreator državnih uređenja pojedinih država evropskih kao što je to slučaj u arapskom svijetu. Ne mora da znaci da ne moze! To sto je trenutno gostujuca, ne znaci da nece biti domacinska....a i obrnuto koliko ce sadasnji domacin trpeti pa proterati goste i to je pitanje! Nema Bosna snage, prostora, vremena za serijat..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 8, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 Ne mora da znaci da ne moze! To sto je trenutno gostujuca, ne znaci da nece biti domacinska....a i obrnuto koliko ce sadasnji domacin trpeti pa proterati goste i to je pitanje! Nema Bosna snage, prostora, vremena za serijat..... Niti se oni sad baš nešto domaćinski ne ponašaju prema zemljama koje im hrane djecu izdašnim socijalnim pomoćima, liječe besplatnim i obaveznim zdravstvenim zaštitama, školuju besplatnim školama i pružaju sav ostali civilizacijski komfor, standard i način, nivo života, građanske, političke, vjerske i ljudske slobode i prava, često nezamisliva u zemljama njihovog porijekla: http://youtu.be/sD_1PFbhAKI Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 8, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 Ti se boriš protiv šerijata, protiv toga da muslimani imaju natalitet, protiv muslimana.Mi smo ovdje ostavljeni na probu po tebi ko nekakvi zlatni kunići.Ti se boriš protiv muslimana.Sve je jasno što se tiče tebe. To sam vam ja već napisao, ostavljeni ste u BiH na posmatranju, ako budete previše talasali moglo bi vas to potopiti, ne rješava to ni Hrvatska ni Srbija već neko mnogo veći. Zato se bolje umudrite, stišajte i ne derite se da hoćete šerijat.. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јануар 8, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 Niti se oni sad baš nešto domaćinski ne ponašaju prema zemljama koje im hrane djecu izdašnim socijalnim pomoćima, liječe besplatnim i obaveznim zdravstvenim zaštitama, školuju besplatnim školama i pružaju sav ostali civilizacijski komfor, standard i način, nivo života, građanske, političke, vjerske i ljudske slobode i prava, često nezamisliva u zemljama njihovog porijekla: To nikako nisam ni dovodio u pitanje! Scenario je ili islam iz Evrope ili Evropa u islamu....Ne bi me cudio neki islamski ustanak sirom EU, Nemacka sa preko 3 miliona Turaka i 700.000 Kurda, Francuska sa svojim Tunizanima, Marokancima....itd Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 Sloboda svakog čovjeka jeste imati djece koliko hoće. Ali da li bi sad zato svaka nemuslimanska porodica trebala imati 15 dece samo zato što ih svaka muslimanska ima 10? I mjenjat svoj vjekovima izgrađivan normalni evropski stil života u kojem takvo nešto u Francuskoj recimo od srednjeg vijeka ne postoji i nije civilizacijskim standardom ili normom. Da a ti bi je ograničio i ti bi je ukinuo. Ne, nemuslimanska porodica ne bi trebala imati jak natalitet zbog straha od nataliteta muslimana. Ona bi trebala imati natalitet radi fizičkog opstanka. Evropa ne umire zbog toga što je ubijaju muslimani.Ne ubijaju evropu muslimani nego nemuslimani. Nisu vam krivi muslimani zbog toga što vaše žene neće rađati i što vi nećete djecu. Ako nećete natalitet imat ćete mortalitet i imat ćete umjesto djece mačiće i kučiće.Tako da bi vi trebali da razmislite o tome kuda idete a zna se ukoliko nebudete imali djece. Zbog toga sam ti ja Zayrone rekao ženi se i pravi djecu umjesto što ovdje gluposti valjaš i trošiš se u džaba. Nezaposlenost je velika, treba znači imati što više nezaposlene djece koja sjede na biroima i na socijalnoj pomoći? Bog daje opskrbu.Eto mi u Bosni u Srbiji niko skoro ne radimo a živimo , doduše teže ali uvijek se nešto za pojesti nađe.Opet smo kao ljudi zadovoljniji onim što imamo od većine evropljana i imamo djecu. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Јануар 8, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 Neću da citiram nikoga ali ću pokušati da odgovorim nekima koji u temi izvalili neke tvrdneji pitanja . Kakve veze imamo mi u Srbiji sa onim Britanskim sudijama (osim što nam sude)? Imamo jedinu vezu što ćemo opet morati stati na branik odbrane hrišćanstva u EU kada budu krenuli "najezde " sa istoka , setili se neki Kosova , ali ti isti Su stali u odbranu Kosovara protiv braće Pravoslavaca , i sada nam još kažu kako smo mi krivi što smo dozvolili da oni imaju po desetoro dece a mi nismo pravili . Isti taj zapad koji kako je spomenut spava sa ženom dva puta godišnje , ali spava mnogo češče sa komšijom i pokušava da nam proturi neke parade sa šarenim zastavama i preti nam nekim sankcijama ako im budemo stali na put . Znači Nesmemo dozvoliti Muslimanima da uvedu šerijat u BIH ali pošto su oni trenutno zauzeti sa stvaranjem EU da mi taj posao obavimo za njih pa će oni onda doći poslednjem Srbinu da udare packu kako je bio pregrub prema bratu Muslimanu koi je jedini preživeo .hvala.NE Tako smo isto iskrvarili i tri rata na početku XX za slobodu Južne braće ugradili trećinu svojih kostiju u zajedničku državu Koju su braća posle rasformirali i napravili svaki svoju malu državu . ISTORIJA SE PONAVLJA 301 Ta ista braća koja su nas masakrirali u Jasenovcu pa nam se još sada podsmevaju i traže da mi prebrojimo naše mrtve da bi nam u goste došao ......... koji je u mladosti Bio Mladi i napredni nacista koji je obećavao aman .hvala. NEĆE MOĆI OVE NOĆI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 8, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 To nikako nisam ni dovodio u pitanje! Scenario je ili islam iz Evrope ili Evropa u islamu....Ne bi me cudio neki islamski ustanak sirom EU, Nemacka sa preko 3 miliona Turaka i 700.000 Kurda, Francuska sa svojim Tunizanima, Marokancima....itd To tu jednom već bilo a biće svaki put kad za to bude potreba, što se ne bude htjelo asimilovat ili integrovat iće van, nazad kući u Arabiju i svaku drugu nedođiju odakle su došli. Na avione, brodove ukrcat i zamahat im na sretan put. Pa nek tamo kod kuće rade šta hoće, zavedu si tamo i megašerijat ako takvog ima. To im tamo niko branit ne bude. Nek su tamo živi, zdravi i veseli i u svojoj kući. Kome se ne sviđa u Evropi ne mora u njoj ostat. http://en.wikipedia.org/wiki/Reconquista Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 To sam vam ja već napisao, ostavljeni ste u BiH na posmatranju, ako budete previše talasali moglo bi vas to potopiti, ne rješava to ni Hrvatska ni Srbija već neko mnogo veći. Zato se bolje umudrite, stišajte i ne derite se da hoćete šerijat.. Slušaj me dobro mi smo svoji na svome.Nema te sile na svijetu koja može me prisiliti da budem ponižen na svojoj zemlji u svojoj kući i u svovoj vjeri.Vjeruj mi prijatelju teške su to riječi kojima optužuješ cjeli krščanski svijet za licemjerstvo. Ovamo se zgražavaju nad našim problemima a u tajnosti žele da nas unište. Mislim da je to projekcija tvojih bolesnih želja a ne onog što je realno. Vjerovatno si bio zaljubljen u kakvu muslimanku koja te nogirala-čušnula i ti si čedo neuzvračene ljubavi. A što se tiče talasa, moram ti kazati da smo mi naučili da plovima po najgorim vremenskim uslovima. Tako da se tih talasa ne bojimo. Praštajte vi pravoslavni. Nisam imao namjeru da se raspravljam za vrijeme vaših praznika.Uživajte u vašem prazniku. A ovaj ga i ne slavi tako da se nisam prema vama ogriješio i nadam se da nisam pokvario vaše prazničko raspoloženje. Mada bi mi dobro sjeo jedan komad jagnječeg pečenja. .smesko. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 8, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 Terorizujeme nevjernike jer to naređuje Allah Terorizujeme nevěřící, protože to nařizuje Alláh http://youtu.be/8D729Eu7r80 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 To tu jednom već bilo a biće svaki put kad za to bude potreba, što se ne bude htjelo asimilovat ili integrovat iće van, nazad kući u Arabiju i svaku drugu nedođiju odakle su došli. Na avione, brodove ukrcat i zamahat im na sretan put. Pa nek tamo kod kuće rade šta hoće, zavedu si tamo i megašerijat ako takvog ima. To im tamo niko branit ne bude. Nek su tamo živi, zdravi i veseli i u svojoj kući. Kome se ne sviđa u Evropi ne mora u njoj ostat. http://en.wikipedia.org/wiki/Reconquista Samo ako to bude istina a ne vjerujem da je to tako, volio bih da budeš ti onaj koji će krenuti da nas itjera sa niših domova. Ubjeđen sam da ti nećeš tu biti jer ti nisi muško za to.Ti si ko fol pacifista? Drugo očigledno da ti ne kontaš ništa.Mi ti nismo arapi niti smo turci, zna se gdje oni žive.Obradujemo im se kada dođu u Bosnu i novac troše u njoj a poslije idu svojoj kući.. Ali mi tu ostajemo , zar si bolan čorav u oko da nevidiš da su naši domovi tu.Mi nismo potomci begovskih porodica koje su pobjegle prema Turskoj mi smo potomci onih koji su ostali u Bosni kada se mislilo da nijednom muslimana neće ostati ovdje. Tada smo ostali a što ne bi sada ostali u Bosni kada imamo protiv sebe ljude poput tebe koji ne prestavljaju ni najmanji procenat krščanskog čestitog stanovništva a i osim toga umjesto hlača takvi pored tebe bi trebali dimije obući. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јануар 8, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 To tu jednom već bilo a biće svaki put kad za to bude potreba, što se ne bude htjelo asimilovat ili integrovat iće van, nazad kući u Arabiju i svaku drugu nedođiju odakle su došli. Na avione, brodove ukrcat i zamahat im na sretan put. Pa nek tamo kod kuće rade šta hoće, zavedu si tamo i megašerijat ako takvog ima. To im tamo niko branit ne bude. Nek su tamo živi, zdravi i veseli i u svojoj kući. Kome se ne sviđa u Evropi ne mora u njoj ostat. Pa od Kordobskog kalifata pa i proterivanja muslimana sa Sicilije od Fridriha II 1223.godine je proslo mnogo vode Dunavom.....cini mi se da je danas nnogo got\re i opasnije za obe strane... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 Terorizujeme nevjernike jer to naređuje AllahTerorizujeme nevěřící, protože to nařizuje Alláh http://youtu.be/8D729Eu7r80 Čekaj ti navodiš stav nekog tamo kome ne znam ni ime ni prezime niti njegovo znanje o islamu.Ali zar jadniče ne kontaš da ti terorizireš nas muslimane ovakvim tvojim šovinističkim stavovima. Ti si najbolji dokaz da budala ima u svim vjerama. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 8, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 Mi nismo potomci begovskih porodica koje su pobjegle prema Turskoj mi smo potomci ... Ako bi moglo malo preciznije ciji ste potomci? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 8, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 Idite u islamsku državu i ne stidite se za to što ste hrišćan, budista, židov. Počnite se molit, metanisat i krštavat na ulici prema svom običaju. Ponašajte se jednostavno tako kao oni ovdje u Evropi. A uvidite kako oni potom budu respektovat vašu vjeru, vaše nemuslimanske običaje i vaša ljudska, vjerska i ostala prava. Pokažite im da nosite krstić ili tetovanje. Pa uvidimo kako ćete se provesti. U mnogim islamskim zemljama su zabranjene crkve, zvona, hrišćanstvo. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука