DYNABLASTER Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 smanjiti te senke obavezno, inace izgleda dobro Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 meni se svidja ! 319.gif није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 smanjiti te senke obavezno, inace izgleda dobro Сенке дају посебну чар сајту, бар мени. Можда касније мало доредимо неке детаље. Иначе, сада можете претити како се шта додаје на сајту Такође, настављамо са радом на Библији и дуго очекиваним виџетима Небојша Јовановић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Такође, настављамо са радом на Библији и дуго очекиваним виџетима Јел то у току? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 jel smo skupili dovoljno para ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Јесмо и нисмо Сакупили смо за овај пројекат, међутим већ сада су у развоју још два које морамо да платимо. За један ћемо можда и успети да се снађемо од људи који воле богословље, а за овај задњи (који је за сада тајна ) нисмо ни почели да сакупљамо. Одрађивање тог задњег пројекта могло би трајно да реши наше константне финансијске проблеме које имамо за одржавање једног овако великог интернет пројекта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 nema odmora dok traje obnova :) svaka cast na idejama ,volji,ljubavi ............ Slava Bogu ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Ово ће бити веома узбудљива година Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Драги пријатељи, Ових дана нисмо одмарали. Стара жеља да свака црква, епархија, манастир... има свој сајт, своју мејл адресу, своју листу пријатеља, аутономију уређивања, карту, виртуелне шетње, рекламе... ће се, ако Бог да, коначно реализовати! Пронашао сам људе који ће све ово урадити. Они су са великом радошћу прихватили овај огроман посао и у наредних месец дана он ће бити одрађен. Ускоро ће се јавити и човек који предводи екипу програмера и дизајнера који ће одрадити све ово. наше је да сви заједно сакупимо 500 евра за одрађивање посла. Ово није велики новац и у наредна три месеца нећемо морати да сакупљамо за Поуке што се тиче хостинга јер сам успео да пронађем спонзора. Зато можемо искористити да ово одрадимо. Искрено се надам да ће ицрквене општине помоћи бар колико могу. Сви дародавци који желе да буду објављени на Поукама и на новом сајту ће бити на посебном месту донатора истакнути. Ја вас молим да ово одрадимо јер постоји заиста велика жеља и потреба. Ово је нешто што за сада постоји само у Русији и нигде више. Ово је смешан новац за оно што се добија. Сада ће се јавити човек који ће предводити екипу људи задужених за рад, наш брат Милош. Хвала свима који су спремни да нам изађу у сусрет! keka, ivona, Neda Andjelic Radan and 18 осталих је реаговао/ла на ово 21 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Рачун где можете уплатити помоћ, али обавезно са назнаком за Поуке.орг: Рачун је у Banca Intesa Инструкције за уплате из иностранства (за EUR, USD, CHF)Intermediary:BCITITMMIntesa Sanpaolo spaMilanoIltaly________________Account with institution:DBDBRSBGBanca Intesa ad BeogradMilentija Popovica 7b, 11070 Novi BeogradRepublic of Serbia_________________Beneficiary customer:IBAN RS35160533020070178824IVAN CVETKOVICJUG BOGDANOVA 32/437000 KRUSEVAC SERBIA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Важно је напоменути да ће сајт бити потпуно бесплатан за све епархије, црквене општине... а свако ко има већ постојећи сајт ће моћи у оквиру свог профила да га постави као референцу и у виду рсс вести да објављује догађаје са свог сајта и на Црква.нет... Ignjatije, Драгана Милошевић and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miloš Popović Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Поштовање свима, прво, част ми је да предводим један овако велики и важан пројекат за целокупан Српски народ. Реализација пројекта, ако да Бог, ће потрајати месец дана, не више. Већ за неких 20-так дана можемо очекивати неку "демо" верзију портала. Већ смо полако поставили основне циљеве, које гранамо даље. Портал ће бити једноставан за употребу, садржаће све потребне информације, биће модеран - "леп на око", користиће се најновије технологије кодовања. Унапред се захваљујем свима који подржавају овај велики пројекат и потрудићу се да на крају сви уживамо у њему. За сада толико, пишем чим будемо договорили све детаље око израде портала. Пг, Mamica Forumska, Srdjan and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Izrada sajtova Beograd apartmani Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Драги Милоше, могао би људима да представиш шта би сајт садржао у грубим цртама, да себар на мало упознају са оним што очекује наше свештенике и људе који ће на овом пројекту бити. Важно је напоменути да ће веома брзо после ове декстоп верзије бити започет рад и на мобилним апликацијама за андроид и ајфон. kron, Саша од Москве, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Од мене тренутно имате молитвену подршку, пошто финансијки нисам у могућности да вам помогнем. Господ је с нама и нека буде по вољи Његовој. Иван 123, Ignjatije, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 @@Јадранка-Дервента, Хвала Јадранка. Свакако то нам је потребно, али нам је неопходна и ова друга помоћ те још једном молим оне који су у могућности да помогну. Наравно, добро би било да и свештеници мало помогну, ипак се ово највише ради због саме Цркве. Ignjatije, Јадранка-Дервента and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука