Jump to content

"Amerika zasnovana na genocidu"

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Mur je jedan od retkih amera koji govori istinu. Genocid,skalpiranje ondijanaca, trgovina robljem, silovanja crnkinja po americkim ambarima. To je temelj americkog drustva. Do pre 40 godina su imali ogradu po busevima da odvoje deo za belce i deo za crnce.

Šteta što o tome niko nije obavestio milion ljudi koji godišnje iz celog sveta emigrira u tu djavolsku tvorevinu. Čisto da ljudi znaju gde su došli i u šta su se uvalili...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 124
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pa zato sto niko u evropi u 19. veku nije imao tako dobru ekonomiju kao USA gde bi bilo omoguceno mnogium privrednicima da se obogate svojim radom.

.smeha. 

150px-Cicatrices_de_flagellation_sur_un_

slave1_fpMLi_18279.jpg

Ih kako je dobar bio taj americki liberalizam ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ih kako je dobar bio taj americki liberalizam ...

Ropstvo je, do bola neobrazovani covece, bio drzavni projekat! Eto o ovome pricam. Ovako poptuno pogubljeni neobrazovani likovi poput Bilbije i slicnih lutaiju internetom i naidju ne nekog pacenika ala Majkl mur i on im prodaje glupe priceo zlu liberalizmai i Amerike. Naravno domace novine i njeni stalni citaoci to gutaju ko curani kukuruz.

Подели на овим сајтовима

Ropstvo je, do bola neobrazovani covece, bio drzavni projekat! Eto o ovome pricam. Ovako poptuno pogubljeni neobrazovani likovi poput Bilbije i slicnih lutaiju internetom i naidju ne nekog pacenika ala Majkl mur i on im prodaje glupe priceo zlu liberalizmai i Amerike. Naravno domace novine i njeni stalni citaoci to gutaju ko curani kukuruz.

Znaci "privatnici" nisu uzimali ucesca u toj trgovini? Samo drzavne firme?

.smeha. 

Подели на овим сајтовима

Америка има своје велике мане и Мур је потпуно у праву када критикује, на пример, империјализам и бесмислене ратове (укључујући и НАТО бомбардовање СРЈ), али често греши када коментарише унутрашње ствари попут ове.

Нажалост, код нас већина само жели да слуша бајке у којима смо ми "небески народ" који се бори против "зле империје". Нема пуно сврхе показивати и позитивне стране.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Znaci "privatnici" nisu uzimali ucesca u toj trgovini? Samo drzavne firme?

Не заборави да су они ратовали једни против других због тога.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

i on im prodaje glupe priceo zlu liberalizmai i Amerike.

Mi smo njihovo zlo osetili na svojoj kozi vise puta, kao i mnogi narodi. Te price pricaj nekom drugom.

Подели на овим сајтовима

Mi smo njihovo zlo osetili na svojoj kozi vise puta, kao i mnogi narodi. Te price pricaj nekom drugom.

Hocu kad ti budes isto takav kritican prema Srbiji, ups pardon Miloshevicu, kao Majkl prema Americi onda cu mozda

razmisliti da pricam negde drugde. Ali dok se tu masovno pere mozak sa tim kako smo mi jadni mali nevini osetili njihovo zlo a mi tu naravno nista nismo krivi do tada cu da ti pricam a ti nemoj da slusas ako ti ne da mira.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Hocu kad ti budes isto takav kritican prema Srbiji, ups pardon Miloshevicu, kao Majkl prema Americi onda cu mozda

razmisliti da pricam negde drugde. Ali dok se tu masovno pere mozak sa tim kako smo mi jadni mali nevini osetili njihovo zlo a mi tu naravno nista nismo krivi do tada cu da ti pricam a ti nemoj da slusas ako ti ne da mira.

Aha, skalpirali smo indijance i trgovali robljem kao ameri ....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...