Маша Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Донели ми са села кућну пекару, марке Санјо, али немамо упутство. Каже ми бака - комшијка са села да је сјајан хлеб који се код куће у томе прави. Не једем од белог брашна па сам купила ражано. Али колико чега, то не знам. Ако неко зна, била бих му захвална да ми каже. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Само да вас обавестим да се не сећам кад смо последњи пут купили хлеб из радње. Већ недељама правимо домаћи хлеб у кућној пекари, углавном од интегралног пшеничног и ражаног. Траје и по три дана. А нема адитива и дупло је јефтиније овако. пс препоручујем је као свадбени поклон 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Знаш ли можда да ли пекара може да испече бесквасни хлеб? Ја сам хтела да је купим, али ако мора да се стави квасац, онда ми и није неопходна. You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Не знам, нисам пробала, претпостављам да може. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Знаш ли можда да ли пекара може да испече бесквасни хлеб? Ја сам хтела да је купим, али ако мора да се стави квасац, онда ми и није неопходна. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4326.msg115641.html#msg115641 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Хвала на рецепту, мада ми не делује баш једноставно. :smiley: Немам времена да бих месила хлеб, па сам хтела да купим пекару, али надам се да ће неко делити Машино мишљење и поклонити ми је за свадбу. 0104_cheesy Ако Бог да да и ја једног дана имам породицу. :smiley: You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Хвала на рецепту, мада ми не делује баш једноставно. :smiley: Немам времена да бих месила хлеб, па сам хтела да купим пекару, али надам се да ће неко делити Машино мишљење и поклонити ми је за свадбу. 0104_cheesy Ако Бог да да и ја једног дана имам породицу. :smiley: Пробај,ако ниси до сада, да помешаш бело и интегрално брашно, пола-пола, и у то убациш пеци прашак, па испечеш.И то је лепа погача. Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Правила сам тако, само без белог брашна, као и са интегралним брашном и мало соде бикарбоне, брзо се спрема, а мени је укусан. Додуше, мени је сваки хлеб укусан. :smiley: You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 добро нам дошла сестро летиција leteti клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Kupili smo neki dan još jedno čudo što u kuhinji pravi malu decu. Posle sokovnika, nekih super blendera, mesoreznica i ko zna čega još, na red je došla i mini pekara. Zaista sam oduševljen. Nakon prvog leba koji smo napravili, setio sam se razloga zašto se vojsci nikad ne daje svežeg leba. Možda jeste cifra za nekog (ovi aparati se kreću od 5-10.000 din) ali zaista je mnogo dobra stvarčica. Uskoro rušim zid i spajam kuhinju sa sobom, pošto više nemamo gde da držimo te kuhinjske spravice. 0442_feel Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Овде већ има на другој страни тема, ''кућна пекара''. Погледај је мало. 0442_feel Сложила бих се да мораш да разваљујеш зид, јер заиста сви ти апарати траже простор, време и новац за чишћење,али укуси су различити. Лично волим проју и славски колач, највише од свих хлебова. 229229229 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Пре пола године добих овај апарат и данас га први пут укључих...стигла криза... Није него оћу да испечем црнога леба , па реко ајд да пробам. Какво је ваше искуство са овим апаратом ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Postoje već dve teme sa ovom pekarom.. .. Tvoja je treća ranija tema Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Ja nabavio jedan pre par dana nije losa sprava , ubacis komponente i sve sam uradi . Samo podesi pravi program jer radi od sat i po do sedam sati u zavisnosti kakav lebac oces da ispeces . Ignjatije and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука