коЖељ њацИ Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 ...али зато има на хиљаде лажних профила са именом Владимир Путин на фејсу и на твитеру... Dugousko and Srdjan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Жељко, не разумеш ти тајни КГБ код. "Встреча с Пласидо Доминго и Хосе Каррерасом" - мислиш да њега стварно интересују оперски певачи? коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Жељко, не разумеш ти тајни КГБ код. "Встреча с Пласидо Доминго и Хосе Каррерасом" - мислиш да њега стварно интересују оперски певачи? Биће да је то. У сваком случају ако ме се Руси сете на дан безбедности сете , ако не... Manolis, Dugousko, Таша and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MS01 Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Jedino NAS Rusi mogu spasiti! .Bogorodica. MS Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Ма нас нико не може да спаси... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Ма нас нико не може да спаси... Извини,овде се мисли на народ у Србији,за амере знам да им нема спаса... Manolis, Ignjatije, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Ма нас нико не може да спаси... Samo Bog, kojeg opet, mi kao narod necemo. Znaci..... nema nam spasa najverovatnije, barem u blizoj nam buducnosti. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Мислим да је баш јуче била тема о томе, заједно са линком где су то објавили. Otprilike sam bio u pravu, u pitanju je nekakav americki njuz net na koje su se ovi nasi upecali: .smesko. AMERIČKI NJUZ: Srbi krivi za smak sveta, ne Maje! "I doći će godinа sа đаvoljim brojem u obrnutom smeru (1999. godinа imа tri devetke koje su obrnute tri šestice, odnosno broj sаtаne) i tаdа će đаvo želeti dа nаprаvi svetski sukob dа bi 13 godinа kаsnije i ceo svet bio uništen“. Ovaj Nostradamusov pasus sajt "Popjular" tumači kroz prizmu sukoba Srbije sa NATO paktom oko Kosova http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/459978-americki-njuz-srbi-krivi-za-smak-sveta-ne-maje Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Извини,овде се мисли на народ у Србији,за амере знам да им нема спаса... Hahahahaha kako se toga nisam setio. Nas narod mozda se i dozove pameti i vrati svom Spasitelju, ali amerima nema spasa kad krene osveta i Nebeska i zemaljska.., Zvone, bezi iz tog luceferskog Novog Vavilona dok nije kasno, "Iziđite iz nje, narode moj, da se ne pomešate u grehe njene, i da vam ne naude zla njena. Jer gresi njeni dopreše tja do neba, i Bog se opomenu nepravde njene. Platite joj kao što i ona plati vama, i podajte joj dvojinom onoliko po delima njenim.. " http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Не буди тако сигуран. Ја Амера никада нисам чуо да опсује Бога. Код нас је то узречица. draganzzz and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Hahahahaha kako se toga nisam setio. Nas narod mozda se i dozove pameti i vrati svom Spasitelju, ali amerima nema spasa kad krene osveta i Nebeska i zemaljska.., Zvone, bezi iz tog luceferskog Novog Vavilona dok nije kasno, "Iziđite iz nje, narode moj, da se ne pomešate u grehe njene, i da vam ne naude zla njena. Jer gresi njeni dopreše tja do neba, i Bog se opomenu nepravde njene. Platite joj kao što i ona plati vama, i podajte joj dvojinom onoliko po delima njenim.. " Ima i druga verzija.. I drevece su zasadili u obliku pentagrama. Taj Novi Beograd ce stvarno da bude najveca lomaca u Srbiji kad Bog krene da przi - tamo su i B92, i Bulevar Zorana Djindjica, i sad ovaj park demona. "Le le" sto bi rekli Leskovcani. http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=13940#post_20005 :laugh: :cheesy2: Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Не буди тако сигуран. Ја Амера никада нисам чуо да опсује Бога. Код нас је то узречица. Ma oni uopste i ne spominju Boga, ne znaju ljudi za Njega. Mi Nebeski narod, samo smo se previse opustili zbog tolike bliskosti, ali bice sredzeno i to jednog dana. Bitno je da ne sejemo zlo i nemoral po vascelom svetu. Usta jesu brbljiva ali iskrena, ruke prljave i zuljave, ali postene i rasirene. Зосима and Manolis је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Taj Novi Beograd ce stvarno da bude najveca lomaca u Srbiji kad Bog krene da przi - tamo su i B92, i Bulevar Zorana Djindjica, i sad ovaj park demona. "Le le" sto bi rekli Leskovcani. Нема шансе...докле год постоји један праведник,, а ја лично знам бар једног ( :0104cheesy: )...Бог ће поштедети блоковце... Aquilius Cratus, Ignjatije, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Samo Bog, kojeg opet, mi kao narod necemo. Znaci..... nema nam spasa najverovatnije, barem u blizoj nam buducnosti. "Спаса нам нема , пропасти нећемо" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Вараш се, код њих имаш цркву на сваких сто метара и људи су веома религиозни. А то да ми не сејемо зло и неморал и да су нам руке поштене и раширене схватићу као шалу... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука