bosanac Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Uskoro! Edicija video predavanja na temu:"Halife Allahovog poslanika" Predavač:Eniz Kozlić, prof. Grizzly Adams, w.a.mozart, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 ok,onda naslovi temu tako... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Uvaženi Enize, da li ste možda čitali neku knjigu o islamu od profesora Darka Tanaskovića? Ako jeste zanima me vaše mišljenje. Neki beogradski muslimani sa uvažavanjem pričaju o njemu, a ja sam sa svoje strane pročitao knjigu "Islam, dogma i život" koja mi se svidela i koja mi je razjasnila mnogo toga, pogotovo iz istorije islama. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Ignjatije and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Ignjatije and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Енизе, ово си ти? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Da. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Хвала Енизе! Баш ми је драго те видим и чујем на снимку. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Хвала Енизе! Баш ми је драго те видим и чујем на снимку. 138999 138999 138999 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Ako imate pitanja vezana za prva dva videa možete ih postaviti. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Ako imate pitanja vezana za prva dva videa možete ih postaviti. Ја сам ти своја питања поставио на чату. Изгледаш као дубоковерујући човек, са духовне стране мислим. А овако си прави Скандинавац - викинг, физички. Свако добро од Господа ти желим. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest јер. Агапије Написано Децембар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Изгледаш као дубоковерујући човек, са духовне стране мислим. Свако добро од Господа ти желим. Енизе, мислим да је требало много раније да поставиш неки овакав твој видео. Јер се заиста види твоја искрена посвећеност твојој вери и народу. Била би феноменална идеја Енизе да овде на ЖРУ каналу одржиш једно предавање и разговор нпр на тему : " Како Куран(Ислам) види личност Исуса Христа и хришћане". Ти си о томе овде на форуму много писао а чини ми се да си и дипломирао са сличном тематиком али би било веома корисно да нешто више кажеш и путем видео линка. Не знам шта мисли о. Иван о овом предлогом у вези предавања? Посећеност би сигурно била велика и отклонила би се погрешна слика о томе да су сви муслимани терористи, агресивни итд., јер је Ениз представник најбољег облика Ислама који постоји. Дејан, Grizzly Adams, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Enize, dobar si predavac. Zaista bi bilo dobro da te vidimo i cujemo uzivo na zru. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука