Лидија Миленковић Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 А како треба? А како то радиш ти ? Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Мислим да сам иста, можда, на форуму нешто рјечитија, пошто не волим пуно да причам и убјеђујем се с неким, ја све што имам кажем у двије три реченице и сва прича за мене је завршена. То у већини случајева није добро, али шта ћу, таква сам. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 А како то радиш ти ? Кажем ,,Добар дан" и то је то. Нисам имао прилике да се поздрављам са игуманом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Na forumu se vise zezam i lupetam nego u stvarnom zivotu. Inace cesto znam biti jako ozbiljan... i tada sam, kazu ljudi, najsmesniji :laugh: Crveni Baron, Arsenija, Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Ja sam u privatnom životu mnogo pričljiviji , kada bi kucao na forumu kao što pričam u RL onda bi to bili romani . Samim tim što ovde moram da sve otkucam što želim da kažem onda to deluje nekako odmerenije i staloženije . Ljudi koji su me upoznali posle telefonskog razgovora ili posle upoznavanja preko interneta da li forumi ili chetovi su bili iznenađeni . Jedan mi je rekao ja sam Ratko mislio d ati imaš dva metra i da sečeš pogledom ( Pogled je pogodio ) . Dokazano je da se ljudi puno slobodniej ponašaju u komunikacijama elektronskim putem nego uživo .Ali da ta sloboda kod većine je ipak pristojna čak ko dnekih i pristojnija nego u direktnoj komunikaciji . Zamislite da sa nekim chetujete mesecima i da ga upoznate posle uživo ? Odjednom imate i sliku , vidite vizuelene mane sagovornika i odma menjate stav o njemu ( Dokazano ) . Predpostavka : upoznaju se nacista i jevrejin preko četa i ne dotiču se tog detalja raspravljaju samo oko oružija primer , zamisli kad ase oni prvi put sretnu . E promaši ja temu sHa_sarcasticlol Саша од Москве and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Кажем ,,Добар дан" и то је то.Нисам имао прилике да се поздрављам са игуманом. Били смо у манастиру, не много пре почетка литургије, и нормално би било да сам узела благослов или назвала "....помоз' Бог ". Чак и то твоје - " Добар дан " је боље и примереније. Сећам се да сам била сва збуњена, а не волим тај осећај. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 vidite vizuelene mane sagovornika Šta su vizuelne mane sagovornika!? Јадранка-Дервента, w.a.mozart and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Biljana vizuelen mane sagovornika , su široki pojam , Recimo "mana " za nekoga može biti i boja kože , odma će d apromeni način razgovora sa nekim ako ima predrasude recimo o romima ili crncima . Zamisli da upoznaš nekoga koji ti je pričao o njegovim rukotvorinama a posle u direktnom kontaktu sa njim vidiš d aje čovek invalid i nema jednu ruku ( odma uključuješ predrasude) . Kada kažem uključuješ nemislim ni nakoga lično ali to je ljudski . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 drugim rečima ovde bi mane bile sve ono što odudara od tvoje predstave o toj osobi Ignjatije, Саша од Москве, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Biljana vizuelen mane sagovornika , su široki pojam , Recimo "mana " za nekoga može biti i boja kože , odma će d apromeni način razgovora sa nekim ako ima predrasude recimo o romima ili crncima . Zamisli da upoznaš nekoga koji ti je pričao o njegovim rukotvorinama a posle u direktnom kontaktu sa njim vidiš d aje čovek invalid i nema jednu ruku ( odma uključuješ predrasude) . Kada kažem uključuješ nemislim ni nakoga lično ali to je ljudski . Onda takvi ljudi imaju veliki problem! Ali ne sa sagovornicima, već sami sa sobom! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Дакле, да ли сте отресити и мангупи и лицем у лице као што сте на форуму? Dodji, mangupe, da ti odgrizem nos za ovo prozivanje, ajde! (ako imas preko 50kg telesne mase i vise od 11 godina zivota, izvini,izvini,izvini...) Николa, Драшко, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Ја не знам како бих објаснио и описао себе? Често сам ћутљив и замишљен, а некада не знам да станем са причом. Често ме насмеју ситнице, како овде, тако и уживо. Са ЖРУ-а познајем само једну особу, радили смо пар пута заједно, а надам се да ћемо и још који пут. Вас, остале чланове, које не познајем, не видим зашто бих био другачији према вама ако би се срели негде? Понашао бих се исто као и према оним људима које дуго познајем, без обзира да ли смо и овде директно комуницирали или би нам то била прва комуникација. Добро, још сам ја нов овде и више гледам и читам него што залазим у неке детаље и конверзације јер имам мало другачији смисао за хумор, па ме је страх да се неко не увреди. А, свакако, сви смо овде јер нас спаја иста љубав. С поштовањем, Срђан Јадранка-Дервента, ПЧЕЛИЦА, Иван ♪♫ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 (ako imas preko 50kg telesne mase i vise od 11 godina zivota, izvini,izvini,izvini...) LOL RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Примећујем и криво ми је што се на теми нису јавили они које сам ту и тамо ,,поткачио" (а присутни су)? Где је сад она тема за извињавање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 да не испаднем ја најгори, и ја сам од њих добијао ћушке, шамарање је било узајамно а вероватно и на обострано задовољство Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука