Баба Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Даде ми идеју за тему овај пост : https://www.pouke.org/forum/topic/20440-фотографије-мога-града/?p=763140 Успенска црква, Нови Сад. Започето са изградњом 1765. године, завршена 1774. Посвећена Успенију пресвете Богородице. Иначе, ја сам у њој крштен 1980. године, на свој први рођендан. Phoebe, Срђан Ранђеловић, Јадранка-Дервента and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Ченејска црква. Крштен 1977. Јадранка-Дервента, Драшко, Crveni Baron and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Храм Преображења Господњег, манастир св. Стефана, Липовац Nektarija, Phoebe, Јадранка-Дервента and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Ja sam krstena u kuci u kojoj sam odrasla. Imala sam 2-3 godine isto oko 1980. Valjda je to tada tako islo komunizam i te stvari... ali vazno da su me roditelji krstili hvala Bogu. I njima i O. Bogdanu... i kumi Mari Милан Б, keka, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Može i tema,sveštenik koji me je krstio Срђан Ранђеловић, Баба and keka је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Ja sam kršten u krstioni saborne crkve u Novom Sadu ali nema slike na netu od krstione Милан Б, Срђан Ранђеловић, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Može i tema,sveštenik koji me je krstio То може све унутар ове теме , наравно ако имаш фото иначе ништа Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Ja sam krstena u kuci u kojoj sam odrasla. Imala sam 2-3 godine isto oko 1980. Valjda je to tada tako islo komunizam i te stvari... ali vazno da su me roditelji krstili hvala Bogu. I njima i O. Bogdanu... i kumi Mari Ништа ... стави слику куће Милан Б, Јадранка-Дервента and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Ja sam kršten u krstioni saborne crkve u Novom Sadu ali nema slike na netu od krstione Pa daj sliku od crkve, nije svako iz Novog Sada ko ti, a krstionicu si već i sam dovedem predstavit, ćasa puna vode, hahahaha. Јадранка-Дервента and Баба је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 свети Климент Охридски - Скопје Јадранка-Дервента, Nektarija, ribarot Klime and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Баба, Јадранка-Дервента, Милан Б and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Црква св Тројице Земун,бар тако каже кева, ја се не сећам, био сам беба... :0104cheesy: Драшко, Баба, Милан Б and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Pa daj sliku od crkve, nije svako iz Novog Sada ko ti, a krstionicu si već i sam dovedem predstavit, ćasa puna vode, hahahaha. Зајроне а где је слика твоје цркве ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 U Visokim Decanima 10.05.1992 Krstio me w.a.mozart, Драшко, Срђан Ранђеловић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Зајроне а где је слика твоје цркве ? Evo je: Ovo dole desno je kapelica od časnih sestara, uršulinki iliti "medvjedica" u prevodu s latinskog, hahahaha. Imaju i svoju stranicu, odličan sajt. http://www.svjosip-zenica.com/ A i na FB: http://www.facebook.com/zupasvetogjosipa.zenica A ja imam ime po patronu te Crlve svetom Josipu, pravednom Josifu ili svatemu Jozefovi po češkom. Inače sam tamo bio ministrant, pjevač, učenik na vjeronaku i dežurni rukoljubac - cjelivatelj ruku nadbiskupa i biskupa sarajevskih i Vrhbosanskih. Tamo me moja baba ta što je bila Čehinja uvijek vodila kad bi oni došli držat Misu i slala za njima da im cjelivam ruku i da dobijem blagoslov od njih. Bilo mi tada desetak godina. Tada se to cjelivanje ruku arhijereja još praktikovalo u Bosni, poslije to ukinuli i kod nas. Баба and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука