Дејан Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Rešavati varvarizam,varvarskim metodama,u čemu je poneta,nemoralan ili moralan ti si varvarin...? Druga stvar,nećete vi doveka moći sprovoditi ovo nasilje i šta ćete posle kada ljudi izgube strah od kazne? Gde će vam onda biti vaša usiljeno sačuvana društa i moral? Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ето Енизе, на оној теми се лепо договорисмо да смо против насиља, као прави верници, па још да о томе напишемо заједничку петицију. А сад шта је ово? Како сада ја са тобом да потпишем петицију "против насиља" кад браниш најгоре насиље? Зар није то лицемерно? Пишемо петицију против некога ко је поломио прозор на цркви или џамији, а подржавамо ове који људима разбијају главе камењем... Па ја би десет храмова порушио да спасим једног човека. То је само камење обично, ово је живот. Ignjatije, DYNABLASTER, Благовесник and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 da bi mogli dalje da pricamo, molim vas pogledajte i poslusajte http://www.youtube.com/watch?v=RaDTWZIXfLU Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
istražilac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Само да вам кажем још једну ствар - ко ово ради и подржава за нас је гори од неверника. Ако не промените ове ствари Ислам ће нестати сам од себе. Islam naređuje dobro a odvraća od zla. kršćanstvo je prepustilo nevjernicima vlast stoga u kršćanskoj evropi danas vlada totalna kriza morala bez obzira na materijalno tehnička dostignuća.Draži su im kućni ljubimci nego čovjek.Porodice uopšte nema a prirast stanovništva je stalno u mortalitetu izuzev muslimana koji im održavaju prirast ali prirast muslimana a ne kršćana.Njemci smatraju da za 50 godina Njemačka neće niti može biti kršćanska zbog toga što će sva mlada radna snaga biti upravo u rukama muslimana.Ovo su ozbiljna istraživanja eminentnih ljudi. Ko je kriv za ovo? Kršćani. Zašto? Zbog pogrešne interpretacije vjere. a što se tiče nestanka islama evo pročitaj šta kaže CNN: Prije nekoliko dana najmoćnija televizija na svijetu CNN objavila je prilog o prelasku Amerikanaca na islam nakon 11. septembra 2001. godine. Prema CNN-u, nakon 11. septembra u Sjedinjenim Američkim Državama veliki broj Amerikanaca prihvatio je islam. U sklopu spomenutog priloga objavljene su ispovijesti brojnih Amerikanaca koji navode da su tragajući za odgovorima o islamu nakon šokantnog napada na Ameriku 11. septembra 2001. godine dobili odgovore koji su ih uputili u islam. U kontekstu priče o islamu nakon 11. septembra, CNN navodi da danas u Sjedinjenim Američkim Državama ima oko 6 miliona muslimana od čega je milion Amerikanaca koji su prešli na islam. CNN nije iznio konkretne podatke o broju Amerikanaca koji su nakon 11. septembra 2001. godine prihvatili islam, zadržali su se na konstataciji da se radi o velikom broju Amerikanaca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Нисам рекао за муслимане, односи се на све људе. Ко може другога да убије и то на овако суров начин није човек. За вас овде сам сигуран да то не би могли да урадите, него само причате у празно. Морате да браните Мухамеда који је погрешио. Vi nerazumijete Zvonko da su te kazne propisane za prestupnike koji narušavaju sklad u društvu.Te kazne izvršava država a ne čovjek kao pojedinac.A što se tiče bosanaca čvrsto se varaš.Prijatelju Bosnu su naseljavali uvijek čvrsti vjernici i mi životom svojim vjerujemo da je najbolje za čovjeka ono što islam nudi.Mi bosanci neznamo folirati. Imaš moj primjer.Ja sam mogao da ostanem i da živim da imam sve.Vratio sam se u Bosnu-Živim sa svojim narodom u svojoj vjeri i želim da budem ukopan u bosanskim vrletima. Muhammed a.s. nam je prijatelju draži od naše djece porodice i od nas samih. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Mi Hrišćani se biološki ne širimo,neljudskim metodama ne održavamo moral. Poštujemo slobodu svakoga,pravimo humane zakone i ne padamo na priče jeftine Islamske propagande.Nije nam nikada bio problem da smo manjina.Problem nam je jedino bio ako smo neljudi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 De mi objasni molim te ti ili neko od vas šta se hoće ovom pričom o ženi koja je učinila blud i koja je dovedena pred Isusa? Pa zar je potrebno još dodatnog objašnjenja? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Rešavati varvarizam,varvarskim metodama,u čemu je poneta,nemoralan ili moralan ti si varvarin...?Druga stvar,nećete vi doveka moći sprovoditi ovo nasilje i šta ćete posle kada ljudi izgube strah od kazne? Gde će vam onda biti vaša usiljeno sačuvana društa i moral? Varavrin jedino razumije varvarski metod. Neznam ja ko je taj koji se ne boji smrti? Islamski zakoni će se provoditi nad onima koji su skloni činjenju prestupa.A nemoj se ti brate sikirati.Možda ti sutra budeš musliman.(heheh)Božije puteve niko ne zna. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Vi nerazumijete Zvonko da su te kazne propisane za prestupnike koji narušavaju sklad u društvu.Te kazne izvršava država a ne čovjek kao pojedinac.A što se tiče bosanaca čvrsto se varaš.Prijatelju Bosnu su naseljavali uvijek čvrsti vjernici i mi životom svojim vjerujemo da je najbolje za čovjeka ono što islam nudi.Mi bosanci neznamo folirati. Imaš moj primjer.Ja sam mogao da ostanem i da živim da imam sve.Vratio sam se u Bosnu-Živim sa svojim narodom u svojoj vjeri i želim da budem ukopan u bosanskim vrletima. Muhammed a.s. nam je prijatelju draži od naše djece porodice i od nas samih. Није уопште битно коме су прописане те казне. Да најгорег злочинца изведете да га каменујете мени вера налаже да га браним, јер је такав поступак нечовечан. Мени је Бог дражи од свих грешних људи, па и Мухамеда. За Босну и Босанце ништа нисам рекао, не разумем коментар... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Pa zar je potrebno još dodatnog objašnjenja? Objasni mi krščansko shvatanje te priče a ja ću tebi poslije brate napisati kako smo mi to razumjeli. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Није уопште битно коме су прописане те казне. Да најгорег злочинца изведете да га каменујете мени вера налаже да га браним, јер је такав поступак нечовечан. Мени је Бог дражи од свих грешних људи, па и Мухамеда. To je tvoj izbor. За Босну и Босанце ништа нисам рекао, не разумем коментар.. To znači da bi mi to sigurno provodili.I to znači da mi ne foliramo kada branimo našeg poslanika.Za njega bi i život dali od prvog do zadnjeg. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Varavrin jedino razumije varvarski metod. Neznam ja ko je taj koji se ne boji smrti?Islamski zakoni će se provoditi nad onima koji su skloni činjenju prestupa.A nemoj se ti brate sikirati.Možda ti sutra budeš musliman.(heheh)Božije puteve niko ne zna. Ниси разумео добро - нама наша вера налаже да бранимо свакога кога би други хтели да убију на тај начин. Био он муслиман или не. Да се у мом граду тако нешто догоди, мени вера налаже да изађем и браним га. То је хришћански закон. Лидија Миленковић and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 To znači da bi mi to sigurno provodili. I to znači da mi ne foliramo kada branimo našeg poslanika. Za njega bi i život dali od prvog do zadnjeg. Бесмислен ти је коментар. Ваш посланик није више жив и немате од кога да га браните. Ако убијете прељубника ви не браните посланика, већ чините убиство - што је грех. И овде није реч о томе да даш свој живот, него да убијеш другога... Анастасија and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Na 43:08 imate muslimansko vidjenje u vezi teme (u pitanju je, naravno, iskrivljeno (prepravljeno!) Evandjelje). ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Бесмислен ти је коментар. Hvala. Ваш посланик није више жив и немате од кога да га браните branimo ga štiteći ga od svega onoga što danas mu žele pripisati lažno.. Ако убијете прељубника ви не браните посланика, већ чините убиство - што је грех. Ne branimo time Poslanika branimo sebe.branimo svoje porodicu.da se zna ko je od koga. И овде није реч о томе да даш свој живот, него да убијеш другога... Tačno.Ali u primjenjivanju islamskog zakona je garant očuvanja islamskog društva od moralnog sunovrata i od onih koji žele nered u islamskom društvu sijati. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука