Дејан Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Islamisti kamenovali par na smrt zbog vanbračnog seksa Islamisti su kamenovali do smrti jedan par koji je imao seksualne odnose van braka u gradu Aguelhok u severnom Maliju, rekli su zvaničnici. Položeni u rupe i kamenovani do smrti Muškarac i žena zakopani su u zemlju do vrata, a zatim su gađani kamenicama dok nisu bili mrtvi, a kamenovanju u Aguelhoku je prisustvovalo oko 200 ljudi. - Bio sam tamo. Islamisti su odveli jedan nevečani par u centar grada. Položili su ih u dve rupe, a zatim su ih kamenovali do smrti - rekao je zvaničnik lokalne vlade Frans presu. On je dodao da se žena onesvestila posle prvih nekoliko udaraca, a da je muškarac jednom viknuo i veoma brzo izdahnuo. Severni deo Malija drže pobunjenici pod kontrolom Tuarezi i islamisti, nakon puča u prestonici Malija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
istražilac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Jadan vam je taj bog za kojeg smatrate da mu je milo mučenje,ubijanje i iživljavanje nad ljudima.Jadna vam je i ta "sačuvana" porodica čije su ruke okrvavljene u ime boga.Nikad i nećete shvatiti šta je Hristos zaista učinio, nikad nećete razumeti milost Boga koji se raspeo i unizio za čoveka jer je život svetinja, nikad nećete razumeti ni žrtvu ni oproštaj,jer je kod vas sve u pravilima, propisima i nigde milosti tu nema.Kakva beda ubijati kamenovati i još smatrati da bogu službu činite.I još se pitate zašto je svet ogorčen na islam?Pa evo zato, upravo zbog ovakvih i sličnih stvari jer SEBI dajete za pravo da budete sudije,mučitelji,i oni koji će oduzimati tuđe živote,zarad čega?Zarad glupavih opravdanja tipa manje ubistava,manje preljube i tra la la truć?Vaša religija propagira nasilje i ubistvo i zato je većini ljudi odbojna jer tu nema ljubavi,tu nema milosti ništa osim surovosti.Budi Bog s nama.SRAMOTA BRE! Ne razumijem Boga koji se razapinje i unizuje zarad preljubnika i silovatelja. Evropskom kršćaninu koji razmišlja svojom glavom ovo je nerješiva enigma. Govoriti o Bogu kao da je on pravio neke greške znači sputavati ga i davati mu ograničenja. Ako je to tako onda on više nije Bog. Bog ne radi nekad dobro a nekad loše. Kad mi se svidi Bog je ljubav a kad mi se ne svidi onda on donosi surove zakone. Bog je iznad svega. Bog iz svoje ljubavi i milosti prema svojim stvorenjima upravo ovim metodama želi da ih zaštiti. Jer da Bog silom jednih ne uništava nasilje drugih na zemlji bi doista haos nastao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Što bi rekao jedan profesor,sine moja zbirka razbija,samo si ti paglu za matematiku... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ne razumijem Boga koji se razapinje i unizuje zarad preljubnika i silovatelja. Naravno da ne razumes, u tome i jeste problem... Лидија Миленковић, antics and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Само да вам кажем још једну ствар - ко ово ради и подржава за нас је гори од неверника. Ако не промените ове ствари Ислам ће нестати сам од себе. Лидија Миленковић and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Naravno da ne razumes, u tome i jeste problem... Problem je kad neko kritikuje i daje svoje vidjenje onoga što ne razumeje... obi-wan and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Jadan vam je taj bog za kojeg smatrate da mu je milo mučenje,ubijanje i iživljavanje nad ljudima. A ko to kaže da je Bogu milo kamenovanje i mučenje ljudi? To su tvoje riječi koje nemaju veze sa shvatanjem islama. Mi kada dođemo u situaciju da žrtvujemo jednog ili dvojicu pokvarenjaka zarad čuvanja moralnosti zajednice mi ćemo to uraditi. Mi smatramo da je propis islama po bilo kojem pitanju bolji od bilo kojeg propisa u nekoj drugoj vjeri ili zakonu kojeg su ljudi napisali. Jadna vam je i ta "sačuvana" porodica čije su ruke okrvavljene u ime boga. Naša porodica je sačuvana a pogledajte porodice u vašim društvima. Uništene su sestro. Uništene. Nikad i nećete shvatiti šta je Hristos zaista učinio, nikad nećete razumeti milost Boga koji se raspeo i unizio za čoveka jer je život svetinja, nikad nećete razumeti ni žrtvu ni oproštaj,jer je kod vas sve u pravilima, propisima i nigde milosti tu nema. Ne sviđa mi se ovaj način komunikacije ali bez imalo želje da te-vas uvrijedim ja bih te upitao da li ste vi razumjeli ono što je Isus uradio.ako tvrdite da je se unizio žrtvujući se za ljude , što im nije oprostio bez da učini suicid?Ako je život svetinja što svoj nije sačuvao, što ga je žrtvovao? Mi razumijemo i žrtvu i oproštaj ali da li ti sestro razumiješ preventivu? Kakva beda ubijati kamenovati i još smatrati da bogu službu činite.I Nemoj tako. Reci:Uistinu je moja molitva i moja žrtva i moj život i moja smrt radi Allaha dž.š. još se pitate zašto je svet ogorčen na islam?Pa evo zato, upravo zbog ovakvih i sličnih stvari jer SEBI dajete za pravo da budete sudije,mučitelji,i oni koji će oduzimati tuđe živote,zarad čega?Zarad glupavih opravdanja tipa manje ubistava,manje preljube i tra la la truć?Vaša religija propagira nasilje i ubistvo i zato je većini ljudi odbojna jer tu nema ljubavi,tu nema milosti ništa osim surovosti.Budi Bog s nama.SRAMOTA BRE! Ko je ogorčen na islam?Pogledaj koliko tvojih hriščana iz tvoje vjere da ne kažem iz tvog grada je prešlo na islam. Da nam ne podmeću mnogi i da nam ne podvaljuju mnoge laži i potvore vjeruj da bi se islam širio mnogo mnogo brže nego bilo koja druga religija. Naša vjera ne propagira nasilje, naša vjera onoj kategoriji ljudi kojima ništa nije sveto preti rigoroznim kaznama da se okane od onoga što žele učiniti. U islamskim zemljama nema potrebe za provjeravanjem očinstva.Svaki otac zna da je roditelj svogo djeteta.Dok u evropi jedino mati sa sigurnošću može tvrditi da je biološki roditelj.Dok tata može slegnuti ramenima i da kaže:" može biti da bidne a može biti da ne bidne istina da je on biološki ćale". I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 "Književnici i fariseji dovedoše k Njemu ženu uhvaćenu u preljubi, i postaviše je na sredu." De mi objasni molim te ti ili neko od vas šta se hoće ovom pričom o ženi koja je učinila blud i koja je dovedena pred Isusa? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Друштво у коме људе убијају камењем горе је од Содоме и Гоморе. Узалуд си "сачувао" породицу ако си изгубио душу... Дејан and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 U Engleskoj su doseljenici iz Pakistana,pred ostalom decom,udavili svoju ćerku jer je počela da izlazi u grad i vidja se sa momcima.Za takva okamenjena srca i isprane mozgove je šerijat najpodesniji,kad ti je neki bezvredni moral vredniji od sopstvenog deteta. Ako je to istina da su uradili oni po islamu bi bili osuđeni na dugogodišnju robiju.U islamskoj državi država kažnjava a ne pojedinac.Svi ovi koji rade ovakve stvari tj zakon uzimaju u svoje ruke.Oni čine veći nered i postižu suprotno od onga što se želi. Znači kazneno pravo provodi država a ne ljudi. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Друштво у коме људе убијају камењем горе је од Содоме и Гоморе. Узалуд си "сачувао" породицу ако си изгубио душу... Društvo u kome se ne zna ko je otac a ko mati nije društvo. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Боље да нас нема него да будемо нељуди. antics and Дејан је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Kamenovali su je do smrti jer se natjecala na izboru ljepote Katyju (19) ubila su trojica mladića. Jedan od njih, maloljetni Bihail (16), policiji je rekao kako se Katyja ogriješila o šerijatski zakon te da ne žali zbog njene smrtiUtorak, 31. 5. 2011. u 11:25 Piše: Ivana Samaržija Daily MailKatyju su zakopali u šumi Katyju Koren (19) pronašli su mrtvu u blizini njezina sela u Ukrajini. Izmrcvareno tijelo lijepe tinejdžerice zakopali su u šumi. Djevojku su kamenovali do smrti jer se natjecala u izboru ljepote. Ubojicama se navodno nije svidjelo ni to što je voljela nositi 'modernu odjeću'. Katyju su 'osudili' po šerijatskom zakonu. Policija je otvorila istragu te provjeravaju dojavu da su je ubila trojica mladića opravdavajući njezinu smrt Islamom. Jednog maloljetnika su već priveli, Bihaila Gazieva (16). Policajcima je rekao da je Katya prekršila šerijatski zakon te da se ne kaje zbog njezine smrti, piše Daily Mail. Muslimani su podijeljeni po pitanju kamenovanja. Neke grupe interpretiraju to kao islamski zakon dok se drugi s tom tvrdnjom ne slažu. Taj mali je budala i on nema pojma šta islam kaže .Tako da njegova tvrdnja da ju je ubio radi islama ne stoji.Više mi liči na neki plemenski zakon odbrane časti nego provedba šerijata. Ti počinioci po islamu bi dobili smrtnu kaznu.Zato što islamska država je ta koja je izvršilac kaznenih odredbi a ne pojedinac. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Боље да нас нема него да будемо нељуди. To mi brate muslimani ispadosmo neljudi? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Нисам рекао за муслимане, односи се на све људе. Ко може другога да убије и то на овако суров начин није човек. За вас овде сам сигуран да то не би могли да урадите, него само причате у празно. Морате да браните Мухамеда који је погрешио. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука