Јаков. Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Mogli bi u ovoj temi da podelimo neka iskustva i savete u vezi najčešće korišćenih simulacija letenja. U par poruka već su neke od simulacija pomenute, ali eto ne bi bilo loše da sve to bude na jednom mestu, čisto radi preglednosti i bolje komunikacije. Možda da podelimo savete kako se izvršava neka misija, koje komande se koriste, gde se nalaze i slično, a Bože moj, možda i da letimo zajedno. .... Od simulacija koje su namenjene trenažnom letu i nemaju toliko veze sa akcijom (ratne ili vojne simulacije), isprobavao sam i koristio više njih. Najviše sam se zadržao i na mene je najpovoljniji utisak ostavila legendarna FS 2004. Kao najkompletniji i najrašireniji mislim da je ostao i do danas. Pre svega zbog niza zanimljivih dodataka koji su izlazili u minulim godinama. Sada imam X DeLuxe verziju (mislim da je to i poslednje što je MS izdao) ali prosto nema tu magiju kao FS 2004. Ne mogu reći neke konkretne zamerke, ali me ne radi. Doduše trenutno sam bez palice, pa je i to veliki razlog mog slabijeg bavljenja ovom simulacijom. ---------- Po kritikama koje sam pronašao na internetu i po viđenom u nekim trejlerima, mnogo mi se na prvi pogled svidela neka simulacija koja se dešava isključivo u Švajcarskoj. Mislim da su ograničeni na male avione, ali ništa ne mari. Pronaći ću neki trejler pa ću nakačiti, ali pretpostavljam da vi verovatno i znate o kojoj se simulaciji radi. Juan Valdez and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Po kritikama koje sam pronašao na internetu i po viđenom u nekim trejlerima, mnogo mi se na prvi pogled svidela neka simulacija koja se dešava isključivo u Švajcarskoj Играм је повремено... У питању је Aerofly FS... Има неколико авиона који се могу изабрати, међу њима и пар једрилица те Ф-18 швајцарског РВ... Генерално је аркадног типа. премда се може наместити да буде и симулација... По мени, посебна драж је готово читава Швајцарска пренесена на терен, тако да је стварно супер осећај када са Ф-18, у зимско доба летиш изнад или између врхова швајцарских планина... Да не гњавим, има прегршт клипова на ЈуТјубу... К`о воли, нек` проба... Препорука! Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Igram IL2 Sturmovik od samog njegovog izlaska ,pre 10 godina,pa sve do danas. Avio simulacija IL2 Sturmovik je jednoglasno jajrealističnija avio simulacija sa tematikom WW II danas na tržištu.Tu titulu suvereno drži do danačnjeg dana. Edicije su: IL2 Sturmovik IL2 Forgotten Battles IL2 Ace Expansion pack IL2 Pacific Fighters IL2 1946 IL2 P-2 expansion IL2 Cliffs of Dover http://il2sturmovik.ubi.com/cliffs-of-dover/en-gb/home/index.aspx Za sve u vezi IL2,pitajte slobodno. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Играм је повремено... У питању је Aerofly FS... Da li je verzija koju igraš piratska, ili je kupovna? Našao sam na nekim torrentima, ali me veličina od 15 GB malo odbija za skidanje, a u prodavnici koju smatram relevantnom (game-s) nisam našao da prodaju, kao ni pretragom po netu. Izgleda da je igru moguće jedino preko Steama kupiti (40 eura). Da li simulacija ima mogućnost on-line igranja i da li je to moguće i sa piratskom verzijom (ukoliko takvu koristiš)? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 OK,reci mi koji naslov downloaduješ? Ja preporučujem da skineš IL2 46,jer je u njemu mergeovano(spojeno) sve ostalo. Kada skineš to,sledi skidanje patch-eva koji obezbeđuju nove avione i popravke nekih stvari u samoj igri. IL2 ima najveću on line komjuniti na svetu,On line igranje-narafno. Imam i piratske verzije i original,posto mi je ta igra vrlo značajna. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Pitao sam Milana za Aerofly FS. Više sam se orijentisao na civilno vazduhoplovstvo što se tiče simulacija, mislim da je kompletnije i edukativnije. Imam jednu verziju IL2, mislim da je to original od pre 10-tak i kusur godina. Od tada ga mislim nisam ni igrao. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Probao sam MFS,i stare i najnoviji,i ne mogu reći da je moj tip sima jer im je loša fizika.Instrument-interfejs je odličan,to mogu reći. IL2 46 je vrhunska simulacija po pitanju fizike,mada ima dosta sporenja oko damage modela različite municije itd.Uglavnom,cocpit interfejs je za nijansu oskudniji jer nema DMI,pretakanja goriva,grejača pitot cevi itd. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Ево, пошто је Исак предложио да све ваздухопловне симулације (и аркаде, додао бих), поставимо на једно место, ево да "препишем" одговор, са неке од претходних тема. Дакле, ево оно што сам пробао... Rise of flight - почеци ваздухопловства и Прва војна...Blazing Angels Squadrons of WWII - II светски рат...Blazing Angels II Secret Missions of WWII - Тајне мисије и тајна оружја Другог рата...Heroes over Europe - Други рат над Европом...Wings of Prey - Можете управљати свим авионима Другога рата, како Савезничким, тако и авионима Сила осовине... Damage Inc. Pacific Squadron WWII - Још мало летења над Пацификом... Aerofly FS - симулатор летења (може и аркада) са акробатским и УЛ авионима, а има и Ф-18. И све то над аутентичним швајцарским пејсажима...Dogfight 1942 - само име каже И једна он-лајн. Има свега... Јаков. and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Upravo sam kupio Dark Tornado Flight Stick, pa sutra kad dobijem Aerofly FS, ću da je isprobam. Brate Milane, ova ruska World of Warplanes, što kažeš da je on-line... da li je za dž.? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Brate Milane, ova ruska World of Warplanes, što kažeš da je on-line... da li je za dž.? У октобарском броју Света компјутера би је "кључ" за бета верзију и позив да се заинтересовани укључе у играње и испробавање игре... Тако да је мене коштала 150 динара, тј. цена новина... Е сад кол`ко видим, може да се региструје и за џ... http://worldofwarplanes.com/ Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Evo i prvih skrinova za Aerofly (danas sam ga prvi put probao) Ložana poput mene naravno da nije sjahala sat vremena sa F-18 jednoseda. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Ložana poput mene naravno da nije sjahala sat vremena sa F-18 jednoseda. Јес` проб`о заокрет око Матехорна? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Nisam. Pilotirao sam oko par jezera, jer mi je taj teren poznat, i isprobavao sam različite modele. Ne mogu da provalim jedrilicu.. Nisam nikad sa njom upravljao... Sa džojstikom nisam ništa preterano mogao da uradim sem da donekle manevrišem, ali opet let nije dugo trajao, što će reći da sam bućnuo u jezero. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Nisam.Pilotirao sam oko par jezera, jer mi je taj teren poznat, i isprobavao sam različite modele. Ne mogu da provalim jedrilicu.. Nisam nikad sa njom upravljao... Sa džojstikom nisam ništa preterano mogao da uradim sem da donekle manevrišem, ali opet let nije dugo trajao, što će reći da sam bućnuo u jezero. Па смањи "реалност", тј. "спусти" на аркадни ниво... За почетак.. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 За љубитеље аркада, портован је за Пи-Си, Намко Бандаијев "Ace Combat: Assault Horizon", до сада доступан само конзолашима... као и Tom Clancy's H.A.W.X. 2, после три године... Па за мало "необавезног" летења, без "досадне" физике, вреди пробати... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука