Piksi94 Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Izvinjavam se sto otvaram nepotrebno temu,ali i ne mogu se nikako snaci.Ovim putem bi hteo zamoliti administratora ovog foruma da mi ugasi profil na forumu.Meni je iskreno bilo ovde veoma lepo,ali sam sve manje i manje aktivan pa sta ce mi onda profil.Svima na forumu zelim najbolje,i prastajte ako sam bilo koga uvredio.Bog vas sve blagoslovio! keka, w.a.mozart and Александрида је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Драги брате. драго нам је што ти је било лепо овде, али пошто имаш активне поруке онда таквим члановима не гасимо профиле јер онда фурумске дискусије постају бесмислене без порука које сте написали. Дакле, најбоље је да не учествујете даље у дискусијама и то је то. тако и пише у Правилнику сајта. Нема форума који бриђшу профиле активним учесницима. Ко зна, можда ће некад бити више времена. Здраво нам остајте. Silence , w.a.mozart, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 moša! Драшко, Silence and Иван 123 је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука