w.a.mozart Написано Децембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 RYLAH, Николa, Anette and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Silence , RYLAH, Candy Butcher and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Ама ја ич не разумем овај твој ,,хумор''. w.a.mozart, sleki and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Gandalf Sivi, Silence , sleki and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 lol w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Ама ја ич не разумем овај твој ,,хумор''. Ma kakav crni humor... Mironosica and Николa је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 мирођија је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Ама ја ич не разумем овај твој ,,хумор''. Suština je, maj diir Tamara, da Moci vidi svet malo drugačije nego mi ostali Verovatno od malih nogu vežba stoj na rukama bighugbighug za vas dvoje 4869 RYLAH, Јадранка-Дервента, w.a.mozart and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 немојте ми рећи да не играте ову игрицу сваке недеље и празника ЛОЛ Драгана Милошевић, Биљана Павловић and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Фоловер, Лела and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Ја не да мислим, него сам потпуно сигуран: а) Моци је један од апсолутно најкреативнијих људи на свету б) левел његове креативности ексидс 9 000 Александрида, Anette, Милан Б and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука