Бојан Сарачевић Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Броколи дијета - свака препорука. http://www.dijeta.net/brokoli_dijeta.htm Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Kako utiče na probavu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Мени мало фали да постанем вегетеријанац! Е сада, није зато што сматрам да је месо штетно, да сам неки борац за прасиће 4chsmu1 , да мислим да ћу дуже живјети ...........једноставно не могу јести месо које је доста прокрвљено! Тачније оно месо које кад сијечем (док припремам) има доста крви у себи! Могу га јести, ако је то неко други припремио, тј. да ја не видим ту крв и то, али ако ја припремам.........нема шансе да то једем! Највећи ми је проблем са џигерицом, она је баш прокрвљена.........и то су муке и док је припремам! Наравно ово се не односи на рибу и пилећа прса! То скоро да и нема крви! Пошто волим воће и поврће, а навикла сам и укућане да то једу (значи код мене нема бирања хране-једе се шта се припреми), апсолутно нам не би био проблем да једемо све осим "проквљеног" меса! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука